To je to što me zanima!

'HDZ se za Inu borio s rukom na srcu, a s drugom u džepu'

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak izjavio je kako je Vlada sugerirala da svi članovi Uprave imaju mandat na četiri godine no mađarska većina je odlučila drugačije
Vidi originalni članak

Mađarski partner MOL je poslao jasnu poruku javnosti da će se opet lako dogovoriti sa HDZ-om. A znamo kako su se dogovarali i kako se HDZ borio za interese Hrvatske u Ini. Tako da su jednu ruku imali na srcu, a drugu u svom džepu. Ta metodologija mora biti zaboravljena, izjavio je ministar Ivan Vrdoljak nezadovoljan što je Nadzorni odbor Ine dao Upravi mandat na samo jednu godinu. Aludirao je da MOL čeka promjenu vlasti. Podsjetio je da je HDZ prodao Inu nakon korupcije.

Vlada je sugerirala, kaže, da svi članovi Uprave imaju mandat na četiri godine, ali mađarski članovi koji imaju većinu su odredili da mogu raditi još samo godinu dana. HDZ je kritizirao da se članovi Uprave ne zalažu dovoljno za interese Ine.

- Iste te članove je imenovao HDZ i mi ih nismo mijenjali - rekao je Vrdoljak.

Ne smatra da je mađarski partner dobro učinio što nije poslušao Vladu i nije poslao dobru poruku investitorima kada je imenovao Upravu na samo godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • ivicaimarica 04.04.2015.

    Kaj ovaj ministar priča...pa nisu oni takvi...

  • luddoboli 03.04.2015.

    Da a Linić i SDP obje ruke u džepove .

  • jozabroz 02.04.2015.

    druze vrdoljak, internet je toliko luda stvar da,zamisli ti, pamti sve i svasta pa tako i ko je s.petrovic, ciji je to prijatelj,ko ga je postavio u inu i zanimljivo, kog on u ini uopce podrzava,,))))) pa cak i slavko linic vidi sta se dogada u ini i otvoreno govori o petrovicu,,jedino ti i milanovic tu nevidite nista protuzakonito,,))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare