To je to što me zanima!

HDZ: Tko glasa za Baldasara, taj je protiv pojma majke i oca

Rekao je to kandidat za dogradonačelnika Matko Marušić i pitao građane žele li stvarno svijet u kojem majke nećemo zvati majkama nego roditeljima A ili B
Vidi originalni članak

Splitski HDZ-ovci su na konferenciji za medije zatražili smjenu ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić i ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića jer su, kako tvrde, suspendirali pravnu državu i vladavinu prava u Hrvatskoj, piše tportal.

- Svi građani koji glasuju za SDP i koji u Splitu misle glasovati za gospodina Ivu Baldasara moraju znati da glasuju za brisanje pojmova oca i majke -  rekao je kandidat za dogradonačelnika Matko Marušić i pitao građane žele li stvarno svijet u kojem majke nećemo zvati majkama nego roditeljima A ili B. 

- Žele li da njihova djeca više ne smiju zvati njihove supruge majkama, a njih očevima? Što će, na primjer, biti s pjesmom 'Mojoj majci'? - nastavio je Marušić.

Zaključio je i da Baldasar ne želi na sučeljavanje s Vjekoslavom Ivaniševićem jer ne želi da u javnost izađe stvarno značenje njegova predvođenja parade homoseksualaca.

Ivanišević je izrazio zgražanje najavom Vesne Pusić da zastupnici ne moraju poštovati rezultate referenduma.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • TomislavKatalinić 29.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • panda75 29.05.2013.

    I Vi ste Marušiću gospodin?, profesor?, liječnik?, znanstvenik?, ajme nama..

  • liliana 29.05.2013.

    Čovjek ima pravo.Nenormalne stvari se legaliziraju,nije normalno da istospolni parovi posvajaju djecu .Svijet postaje nakaradan,a to je početak kraja.I Rimsko carstvo je propalo zbog izopačenosti.Povijest je učiteljica života.To smo nekad učili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare