To je to što me zanima!

HDZ u anketama prestigao Milanovićev SDP za 1,8%

Nešto više od mjesec dana uoči izbora vladajući HDZ je u blagom vodstvu pred najjačim oporbenjacima iz SDP-a za 1,8 posto glasova
Vidi originalni članak

Prema rezultatima prvog velikog predizbornog istraživanja, 31,9 posto ispitanika svoj bi glas dalo HDZ-u, a 30,1 posto SDP-u. HDZ bi tako osvojio 56, a SDP 53 zastupnička mandata.
Na treće mjesto uspela se Hrvatska stranka umirovljenika, a za njom slijede HSP, koalicija HSS-HSLS-PGS, pa tek onda HNS i IDS. Na izbore bi izašlo 66,8 posto ispitanika. Istraživanje su proveli Večernji list, RTL i Media Servis na uzorku od 5.000 ispitanika.
U uzorak nije ušla populacija iz 10. izborne jedinice, odnosno dijaspora, te 11. izborne jedinice, odnosno nacionalne manjine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_18418 22.10.2007.

    AUKCIJA HDZ prodaje lance kojima se prije četri godine vezao za sabornicu početna cijena : jedan glas.

  • bazuka 21.10.2007.

    cangrizava dobro zboris ali sta god sanader tj hdz radi pobjediti ce na izborima sta stvarno zelis da ti piskutalo jurcic bude premijer

  • čangrizava 20.10.2007.

    Baš čudno da ljudi glasaju za Sanadera koji mjesec dana prije izbora juriša u Cavtat da otvori - kanalizaciju! Pa i Petar Hektorović je na Hvaru imo zahod još u 16. stoljeću! Ali Sanader ziher tam ne bu ukleso neku pamentu ko Hektorović koji je iznad svog zahoda napiso \'ako sebe poznaješ, zašto se oholiš?\' Ne zna Sanader za skromnost. Pa ziher je u Cavtat odletil s Vladinim avionom. U ostalom, onda je bolja bila SDP-ovka Ingrid Antičević Marinović koja je otvarala lift. To je bar izum novijeg datuma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare