To je to što me zanima!

HDZ u Belom Manastiru se hvali da su popravili javnu slavinu

Objavili su fotografiju na kojoj se vidi da je oko slavine prije bilo kamenca i novu fotografiju, na kojoj se vidi da je kamenac očišćen, a iz slavine teče voda
Vidi originalni članak

HDZ u Belom Manastiru se mjesec dana pred lokalne izbore na svojim stranicama na Facebooku pohvalio što su u zadnje četiri godine napravili za građane Belog Manastira, pa su tako objavili da su uredili javnu slavinu.

"Uređenjem trga, središte grada dobilo je i javnu slavinu. Dolaskom HDZ-a i gradonačelnika Tomislava Roba, 2017. godine u gradsku upravu, ta je slavina konačno počela služiti građanima", napisali su na Facebooku i objavili fotografiju slavine prije i poslije uređenja.

Na fotografiji se vidi da je oko slavine prije bilo kamenca, koji je u nekom trenutku u zadnje četiri godine očišćen, pa je priložena fotografija slavine kako izgleda sada, bez kamenca i vode kako teče.

Dan ranije su se pohvalili da je prvi potez gradonačelnika Roba 2017. godine bila rekonstrukcija pješačkog prijelaza, pa su priložili fotografiju stare i nove zebre, koja se nalazi ispod prozora ureda zamjenika gradonačelnika.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • jožek2 21.04.2021.

    To ni Bandić nije tako šlampavo radio.

  • jožek2 21.04.2021.

    A jesu li plenko i njonjo presjekli vrpce? jesu im ispekli vola i dopeljali kamion piva, da bagra ždere.

  • 21.04.2021.

    Idemo dalje, vodoinstalateri, rudarski tehničari, električari, keramičari...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare