To je to što me zanima!

HDZ: Vladine mjere? To je sve prelijevanje iz šupljeg u prazno

Uvjeren sam da ova Vlada ne zna kamo ići. Ostojić ne vodi ovaj sustav, već Linić i Milanović. Idemo krivim putem, kaže Ante Ćorušić, predsjednik Odbora za zdravstvo
Vidi originalni članak

Nakon što su Vlada i premijer iznijeli svoje mjere koje planiraju poduzeti oglasio se i HDZ.

- Mi smo analizirali mjere koje Vlada predlaže i sve mjere su vezane za reorganizaciju. Ponovno se bave formom bez suštine. Prelijevanje iz šupljeg u prazno. Bit je u tome da u reformi pravosuđa ne može biti razdvajanje i spajanje sudova. Nema riječi o poduzetništvu i gospodarstvu u ovim mjerama - a to nam je najvažnije. Ovo je nesigurno za investitore - rekla je Ivana Maletić, HDZ-ova zastupnica u Europskom parlamentu i predsjednica nacionalnog Odbora za EU fondove. 

Napomenula je da ni reorganizacija obrazovanja nije prava. 

- Ono što je najavljeno ne može dovesti do rezultata, kad Vlada sama priznaje da je usporena, znači da spava duboki zimski san - rekla je Maletić.

Ćorušić: Idemo krivim putem

Ante Ćorušić, predsjednik Odbora za zdravstvo, dotakao se, pak, bolničkog sustava.

- Mi smo dali plan za bolnički sustav. Zdravstvo zauzima 18,3%  proračuna, što nije mala stavka. Francuska agencija s balkanskom pameti je za 1,5 milijuna kuna provela analizu i predstavila plan, a to smo sami mogli napraviti. Taj dokument ima 350 stranica, a birokratiziran je. Uvjeren sam da ova Vlada ne zna kamo ići. Ostojić ne vodi ovaj sustav, već Linić i Milanović. Idemo krivim putem - uvjeren je Ćorušić.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • ludom 29.12.2013.

    Izgleda meni da svi ti politikanti u tim partijama nisu svjesni, da tim svojim glupostima i prepucavanjima odbijaju sve one, koji bi možda i htjeli ulagati i raditi u ovoj državi. Danas informacije brzo putuju. Sve se zna, sve se vidi. Sklon sam vjerovati, da to čak i namjerno čine jer im nije u interesu da u ovu državu dođu normalni biznismeni sa zdravim novcem. Tako se valjda ovim našim parazitima sužava manipulatorski prostor. To je samo moje skromno mišljenje. Njihovi, politikantski mozgovi, naime funkcioniraju na sasvim drugačiji način. Ne zarađuju sami, nego svojim svinjarijama i igrokazima otimaju novac od onih koji ga stiču svojim radom. Kada vidim ovakve likove, sa ovakvim izjavama, pitam se, da li su toliko ograničeni da su u stanju vjerovati u takve gluposti koje izgovaraju. I, kako nemaju osjećaj stida, ako ne pred narodom, a ono pred svojim najbližima.

  • deda62 28.12.2013.

    vidim da se HDZ-ovci i SDP-ovci svađaju tko je više pokro

  • brajdas 28.12.2013.

    kako vas nije sramota uopšte se u jutro ustati i pogledat se u ogledalo vi HDZ ste unistili ovu državu

Komentiraj...
Vidi sve komentare