To je to što me zanima!

Hebrang: Ako niste dobili plaću, ispričavam vam se

SDP-ovci su u Saboru optužili vladajuće da ništa ne čine protiv recesije, a Andrija Hebrang (HDZ) im je rekao da Vladin proračun još drži vodu
Vidi originalni članak

I dok Europa u gospodarstvo ulaže 200 milijardi eura, HDZ protiv recesije ne radi ništa. Činiti je skupo, a ne činiti je najskuplje, kažu SDP-ovci. Pred zastupnicima se našao njihov paket zakona za ublažavanje posljedica krize na građane i gospodarstvo. Kako bi se poticalo ulaganje, predlažu smanjenje porezne osnovice za dio dobiti koja se reinvestira, preraspodjelu doprinosa po kojoj bi zaposlenici plaćali više doprinosa na temelju individualne kapitalizirane štednje, a manje na temelju međugeneracijske solidarnosti. Razliku bi trebali nadoknaditi poslodavci. Predlažu i smanjenje stope doprinosa za osnovno zdravstveno osiguranje sa sadašnjih 15 na 7 posto. SDP-ovci su od Vlade dobili odbijenicu, a HDZ-ov Andrija Hebrang odbacio je teze da vladajući protiv recesije ne radi ništa.
- HDZ je protiv recesije donio proračun koji još uvijek drži vodu, ako još niste dobili plaću za ovaj mjesec, ja vam se ispričavam - ironično je rekao Hebrang.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_28589 05.02.2009.

    Dali su dobili placu oni koji su glasovali za Hembranga

  • mil 05.02.2009.

    bože nam pomozi........

  • tužni šokac 05.02.2009.

    u saboru nema veće bitange,bože skini nam to zlo

Komentiraj...
Vidi sve komentare