To je to što me zanima!

Hebrang Bandića nazvao 'čučavcem' i izljubio Indiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osim što je na skupu u Karlovcu napao Milana Bandića, Hebrang je za Primorca rekao da je čak preko Atlantika pobjegao da ga ne stignu granate
Vidi originalni članak

Andrija Hebrang je u Karlovcu na skupu Milana Bandića nazvao 'čučavcem', jer je cijeli Domovinski rat čučao ispod stola u Zagrebu. Za Dragana Primorca je rekao da 'se bojao granata i čak pobjegao preko Atlantika da ga ne dostignu', piše Jutarnji list. U svom je govoru pozivao birače da glasuju za njega uvjeravajući ih da je najbolji kandidat, a pomogao mu je i Vladimir Šeks koji je rekao da ovo nije izbor za miss. Hebrang se na skupu izljubio s pjevačicom grupe Colonia, Indirom Mujkić, a uz njih su mu zapjevali i Lana Jurčević te Dražen Žanko i drugi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • spiderman 15.12.2009.

    Dok je Hebrang trošio državne pare iz proračuna Vidošević je stvarao i otvarao radna mjesta na tržištima diljem zemalja bivše juge. Tada se to činio suludi potez, ali sada od njega žive mnoge tvrtke kao i više od 100.000 radnika. Tko ja sad onaj koji proizvodi nove vrijednosti i želi dobro Hrvatskoj a tko je onaj koji ne zna zaraditi jednu kunu ako nije iz državnog proračuna. Vidošević je realan izbor za predsjednika i opcija za bolju Hrvatsku.

  • budućnost 15.12.2009.

    Hebrang nema veze sa HDZ-om jer je dva puta odlazio iz HDZ-a: 1. kada je sa HIP-om išao na lokalne izbore 2001. godine ( stranku osnovao zajedno sa Miroslavom Tuđmanom ) i 2. kada je odlazio sa mjesta ministra MORH-a. U vrijeme rata 90.-ih sanitet je po nalogu Tuđmana vodio general dr. Prodan, humanitarne poslove dr. Lang i fra Duka naročito po Bosni i za Slavoniju – Vukovar te sa njima saborska zastupnica Vera Stanić, a dr. Andrija Hebrang je glumio šefa.

  • pupeta 14.12.2009.

    Glavno da je gospodin Hebrang bio na prvoj crti bojišnice i branio Hrvatsku golim rukama! Ovakvi komentari su pokazatelj da se Henrang očito boji Bandića!!! I treba!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare