To je to što me zanima!

Hebrang: Zabrana pušenja stupa na snagu tek 2009.

Donošenje Zakona ne znači nužno da će odmah biti i primijenjen. Datum početka primjene odredit će se prema dogovoru u javnoj raspravi
Vidi originalni članak

Zakon o zabrani pušenja morao bi se donijeti već za šest mjeseci, no bivši ministar zdravstva Andrija Hebrang rekao kako bi Zakon trebao stupiti na snagu tek 1. siječnja 2009. godine..
- Treba odrediti jedan razumni rok otkad će se primjenjivati da bi se izvršile pripreme. O kaznama za kršenje zakona još se nije raspravljalo. Morala bi se naći mjera da kazne budu manje nego u Europi, ali ipak veće od dosadašnjih - rekao je Hebrang. Odbacio je kritike da bi zabranom pušenja proračun izgubio dvije milijarde  kuna.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • gmolak 18.01.2008.

    A jel netko zna kad nastupa zakon o 0,5 promila?

  • entoni 18.01.2008.

    Je.. te zabrana pušenja država se pretvara u titanic a oni o pušenju i vraćanju dozvoljenih promila u promet. Dragi Andrija kako ono puštaju tvoju rečenicu : Ja ne lažem samo, ponekad ne govorim istinu . Čovječe mogu doći u Sabor po kruh,mljeko,šećer,ulje.....kako platit račune, gdje su nova radna mjesta da osim ovih kopanje po smeću d.d. ? Tko bude zabranio pušenje po ulicama daj .....Kuda sve idu novci koji se fino ubiru na sve načine od građana ?

  • buzdovan 17.01.2008.

    Hebrang Pinokio je odbacio kritike... Pa, naravno da ti vjerujemo. Ti ionako ne lažeš! Samo povremeno ne govoriš istinu...E. moj Pinokio, ti si puno veće i opasnije zlo od cigareta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare