To je to što me zanima!

Helikopteri nadlijeću lokaciju gdje je nestala Danka (2)! Na terenu brojni pripadnici policije

Tijekom petka policija i spasioci pretraživali su tunel i podzemne kanale, a navodno se planira pretražiti i obližnje Borsko jezero, ali za to nema potvrde...
Vidi originalni članak

Nastavlja se potraga za dvogodišnjom Dankom koja je u utorak nestala u Banjskom polju u Srbiji. Jučer su policajci odveli Dankinu majku Ivanu na lokaciju gdje je djevojčica posljednji put viđena kako bi detaljno mogli rekonstruirati njihove kretnje tog dana, danas lokaciju nestanka i okolne šume nadlijeću helikopteri srpskog MUP-a, javlja Nova.rs.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom petka policija i spasioci pretraživali su tunel i podzemne kanale, a navodno se planira pretražiti i obližnje Borsko jezero, ali za to nema potvrde, prenosi Nova.rs.

POTRAGA ZA DANKOM (2) Policija odvela Dankinu majku na mjesto gdje je djevojčica (2) nestala. Pretraživat će i jezero?

Potraga je ušla u svoj peti dan, ali i dalje nema nikakvih tragova. Sektor za izvanredne situacije MUP-a Srbije uputio je u petak na teren dva posebna tima za spašavanje ponovno započinjući detaljnu pretragu za dvogodišnjom djevojčicom iz okolice Bora, čiji je nestanak prijavljen u utorak, zbog čega je prvi puta u Srbiji aktiviran međunarodni alarm "Amber Alert". 

IZ MINUTE U MINUTU Mobitel Dankine majke opet na vještačenju! Roditelji bili na policiji kako bi pomogli u istrazi

Policija je ovih dana, među ostalim, saslušala roditelje, srodnike i susjede u nastojanju da posloži što više kockica u mozaiku istrage.

Ovdje pratite sve o potrazi za djevojčicom Dankom iz minute u minutu

SUSJEDI SU SVE ISPRIČALI Zašto je trudna majka nestale Danke (2) nakon toliko godina došla do zapuštene vikendice?

Idi na 24sata

Komentari 21

  • vmaras 30.03.2024.

    Uzasno je cuti da je male Danka nestala, nadam se da ce je uskoro pronaci. Svaka pohvala hrabrim pripadnicima policije koji tragaju za njom. ?

  • jcorluka 30.03.2024.

    Ma koliko god bilo vazno rjesavanje ovakvih slucajeva, bolesno je kako se medijski cinka svaki nestanak djeteta! Da li valjda neku drugu vijest nismo sposobni gledati?!

  • qkasun 30.03.2024.

    Sretno i brzo rjesavanje potrage za malenom Dankom. Nadam se da ce sve zavrsiti dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare