To je to što me zanima!

HEP: Preračunali se samo za 67.270 kuna, oprostite

U HEP-u su priznali pogrešku i ispričali se Zagrepčaninu Željku Novačiću (52) zbog pretrpljenih neugodnosti i šoka koji je preživio
Vidi originalni članak

HEP ima više od dva milijuna kupaca u Hrvatskoj, a Elektra Zagreb gotovo pola milijuna. Razumljivo je da pri tako velikom broju očitanja ne možemo u potpunosti isključiti mogućnost pogreške, objasnili su u HEP-u ispričavši se Zagrepčaninu Željku Novačiću (52) zbog pretrpljenih neugodnosti. U utorak su mu zabunom poslali račun za struju od 67.325 kuna. Novačić je prevoditelj i rijetko je kod kuće. Struju na mjesec plaća 73 kune. Dapače, za prošlu je godinu preplatio 107 kn pa mu je nova rata 54 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kk666 19.01.2008.

    ma kakve tužbe..hep je meni 13 godina isporučivao struju od 150 V umejsto 220, a plaćala sam punu cijenu. To ti je isto ko da sam išla u dućan kupit kilogram kruha, platim kilogram kruha a prodavačica mi uredno isporuči pola kg.. i gdje tu tražit pravdu?? ako im ne platim struju iskopčat će me..Oni su monopol i šta se tu može?

  • gmail 17.01.2008.

    Gluposti. Pogreške se događaju. A da je gospodin otišao u Elektru došao sa pravim stanjem brojila sve bi bilo riješeno za 5 minuta, ali tko bi onda čuo za njega i pomislite nebi se pojavio u novinama. Čovjek željan publiciteta!

  • dorina_croata 17.01.2008.

    E sada kada ste se ispričali, gospodo, sada bi bio red da mu \"otpustite\" ovaj dug, i oslobodite ga plaćanja, jer je iznos vaše pogrješke puno, puno veći od iznosa kojeg je nesretni čovjek trebao platiti... A i da se iskupite jadnom čovjeku, kojega je skoro infarkt lupio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare