To je to što me zanima!

Zagrepčani su ostali bez tople vode zbog tehničkog kvara...

HEP-Toplinarstvo navodi da bi se tijekom dana trebala uspostaviti redovna isporuka toplinske energije, no da je zbog kvara u centralnom sustavu moguće slabije grijanje i hladnija voda
Vidi originalni članak

Zbog tehničkog kvara na centralnom toplinskom sustavu grada Zagreba, postoji mogućnost slabije kvalitete grijanja i potrošne tople vode za krajnje kupce u naseljima istočno od Savske ceste, izvijestilo je HEP-Toplinarstvo u kojem se u subotu ujutro doznaje da bi se tijekom dana trebala uspostaviti redovna isporuka toplinske energije. 

Naselja u kojima je moguća slabija kvaliteta isporuke toplinske energije su Martinovka, Donji grad, Vrbik, Cvjetno naselje, Kruge, Savica, Sigečica, Ferenščica, Volovčica, Borovje, Zapruđe, Središće, Trnsko, Siget, Sopot, Utrine, Travno, Sloboština, Dugave, Hrelić i Jakuševec, navodi se na internetskim stranicama HEP-Toplinarstva.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zeljkov1 06.10.2018.

    na savici,gruška ulica,nema niti malo grijanja,a voda nije niti malo topla,tj. hladna je.hep toplinarstvo ne lažite ovaj ionako već napaćeni narod.

  • 06.10.2018.

    zato će račun za grijanje iz toplane stići bez problema

  • red_34 06.10.2018.

    Slabija kvaliteta?!?! Nemam grijanja uopce. Radijatori i cijevi su led ledeni. Kako god, znam da cu dobiti racun kao da hajcaju k'o ludi. Pozdrav HEP-u sa Savice

Komentiraj...
Vidi sve komentare