To je to što me zanima!

Heroina Ena završila u bolnici: Imala je krvarenje u mozgu

Osječanka Ena Šarac završila je u nedjelju ujutro zbog jakih bolova u glavi u Vinogradskoj bolnici. U utorak će joj napraviti drenažu pa će se tada znati više
Vidi originalni članak

Nakon 11 godina borbe s tumorom na mozgu, dijabetesom, tri sepse, pet kirurških otvaranja glave, trombocitopenije, izgubljenog imuniteta, 16 mjeseci prikovanosti uz invalidska kolica i prije mjesec i pol slomljenog kuka, Ena Šarac, hrvatska heroina iz Osijeka, u nedjelju ujutro je zbog bolova u glavi završila u Vinogradskoj bolnici. Tamo su utvrdili da je imala krvarenje u mozgu. Na internetskoj stranici "Pomoć maloj Osječanki Eni Šarac" prijatelji bliski obitelji Šarac napisali su da se "Ena dobro osjeća, u utorak će joj napraviti drenažu pa će se tada znati više".

Enina mama Biserka rekla je da je Ena posljednjih dana osjećala bolove u glavi, ali pretpostavljalo se da je to zbog povišenog šećera.

Ena je taman završila svoj oporavak u toplicama, počela je samostalno hodati uz pomoć hodalice i, evo, završi jedna nevolja, dođe druga, kaže Biserka Šarac.

Ena je posljednje javljanje na svojem facebook profilu imala u petak dijeleći poveznicu na tekst u 24 sata o Maši i njezinom povratku kući uz poruku: "Hvaaaaaaaala dragom Bogu i svim dobrim anđelima. Mašo sunčeko preslatko, samo ozdravi nam tiiiii!"

Prije odlaska u toplice, a po napuštanju bolnice u Osijeku gdje je završila sa slomljenim desnim kukom nakon pada niz stepenice, napisala je: "Prošli ponedjeljak u ovo vrijeme me ošamutili i odvezli u salu ugraditi još koji šarafčić...sad definitivno imam više ugrađenih dijelova nego svojih...he,he pusa anđeli moji od Ene- robotiko!!!"

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Mima Šiš 05.08.2013.

    Koju ta djevojka ima volju, snagu, pozitivu..!!!! Klanjam joj se do poda. Nedavno sam je u gradu gledala , pa mi imamo što učiti od te djevojke.Svaka Ti čast, Ena.

  • mama2misa 05.08.2013.

    Dušo draga!!!Nisam se do sada javljala jer si ionako imala cijelu Hrvatsku uz sebe ali sada kada vidim da jednostavno nema sreće moram ti reči da bez obzira što imaš tek 15 godina da ti se divim...Ti si jedna pametna,zgodna i simpatična mlada dama za koju sam sigurna da će se izvuči i opet svim dušebrižnicima očitati lekciju životne škole....Ena ti si naš heroj i molim te to i ostani jer nas mora netko svakodnevno podsječati da smo svi samo mali atomi u svemiru...Ena go go go go and keep going!!!!!!!!!!!!

  • user_84300 05.08.2013.

    draga Ena, ti si oličenje svega onoga što bi trebali imati svi od nas, barem dio..ovakav borac možeš biti samo ti....pobijedi i ovu bitku...sretno legice..

Komentiraj...
Vidi sve komentare