To je to što me zanima!

Heroji baš svaki dan: Spašavali dječaku prstić i psa iz jame

Neobičnu intervenciju imali su vatrogasci iz Zaprešića. Mališan je u vrtiću gurnuo prst u cjevčicu i nije ju mogao skinuti. Pomogli su gasitelji i nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Napušteni psić izgubio se u ponedjeljak u Sisku. Šibao ga je vjetar i prala ga je kiša kad je propao u zemlju kroz puknuti poklopac toplovoda. Prvi su ga primjetili komunalni redari koji su u pomoć pozvali vatrogasce. Uspjeli su razmaknuti betonske blokove, no prolaz je bio preuzak. Na ulazu su psiću ostavili salamu te su mu dali šansu da se sam smiri i normalno izađe. Zbrinuli su ga radnici skloništa Pokupsko Cerje.

Drugu neobičnu intervenciju imali su vatrogasci iz Zaprešića. Mališan je u vrtiću gurnuo prst u cjevčicu i nije ju mogao skinuti. Pomogli su gasitelji i nije ozlijeđen. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sokrates_mali 14.11.2017.

    Svaka čast vatrogascima!!!

  • novkovka 14.11.2017.

    oni se nađu na svakom mjestu gdje treba.a o plaći da se ni ne govori.bila kiša,snijeg,nevrijeme ili sunce oni su uvijek tu.

  • cassini 14.11.2017.

    a taj mali očito ima tatu papučara koji ima 2 lijeve ruke...pa se pitam da je mali pao u jamu sa vodom jel bi ćaća i onda samo zvao vatrogasce i čekao il bi skočio za sinom...ccc...

Komentiraj...
Vidi sve komentare