To je to što me zanima!

Heroji prenijeli kolica s bebom: 'Uz sve što radimo, to je gušt'

Zagrebački policajci odnijeli su prolaznici kolica s bebom na vrh stubišta na Dolcu. Mališana nisu probudili. Srdačnim policajcima svi prolaznici su zapljeskali
Vidi originalni članak

Mi živimo za ovakve situacije u kojima treba nekom pomoći. Ima toliko groznih stvari koje nekad moramo riješiti da nam je nositi kolica s bebom pravo zadovoljstvo, rekao je zagrebački policajac Ilija Gogić (22).

U petak je s kolegom Ivanom Kovačevićem (26) bez oklijevanja pomogao Nataši Žeželj (39). Odnijeli su joj kolica u kojima je spavala beba stubama do popularne tržnice Dolac u središtu Zagreba.

- Došla sam sa sinom s Trešnjevke u centar grada i htjela sam kupiti neke namirnice na tržnici. Računala sam da ću se popeti liftom, ali prolaznici su mi rekli da je u njemu zagušljivo i da ne ulazim s bebom. Tad su mi pomogli Ilija i Ivan - rekla je Nataša. Mirnom rukom i tihim koracima, policajci su uspjeli donijeti tromjesečnog Ivana do vrha stubišta a da ga pritom nisu probudili. Prolaznici su im zapljeskali i čestitali. Pohvalio ih je, tvrde, i šef, a na njih su ponosni i svi kolege. Ilija u Policijskoj postaji Centar radi već dvije godine.

 

- Ničeg se ne bojim i svaki zadatak mogu odraditi bez problema. Najteže mi pada kada dobijem zapovijed da otjeram nekog prosjaka. To mi svaki put slomi srce - priznao je Ilija. A njegov kolega Ivan ne voli noćne smjene.

- Tad ima najviše problema u gradu. Puno je ugodnije pomagati majkama - iskren je Ivan.     

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Dario Buden Dubec 25.09.2016.

    Gdje je ovaj svijet otisao....pa normalno da su joj trebali pomoc,to se uvijek radilo i trebalo bi se radit i pomagat,a ne to dizat u nebesa i pisat o tome kao da su joj neznam sta napravili....toliko smo otisli u ku.... da je sad svima cudno kad netko nekome pomogne....

  • žaba davi rodu 25.09.2016.

    Tko je naručio taj video ?

  • yocko 25.09.2016.

    Heroji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare