To je to što me zanima!

HGSS još traga za Slovencem koji se nije vratio sa Sv. Ilije

Miroslav P. u petak se zaputio na vrh Sveti Ilija iznad Orebića no nije se vratio natrag. Ne javlja se na mobitel, a policiju i GSS alarmirala je njegova supruga
Vidi originalni članak

I ovo ljeto HGSS ima pune ruke posla. U tijeku je potraga za nestalim slovenskim turistom Miroslav P. (68) koji se zaputio na vrh Sveti Ilija iznad Orebića no nije se vratio. Za Slovencem se traga od petka, izvijestio je Vinko Prizmić.

Miroslav P. ne javlja se na mobitel, a policiju i GSS alarmirala je njegova supruga.

- HGSS je cijelu noć pretraživao planinske putove, ali i plaže. Na planinu su najprije poslane tri ekipe  HGSS-a i potražni psi, a kasnije je stigao i helikopter, no muškarca nisu pronašli. 

Do sada su pripadnici HGSS-a kojima su se priključili i pripadnici policije i vatrogasaca DVD Orebić pretraživali planinu i pristupe Svetom Iliji, no na žalost još uvijek bez rezultata. Danas bi se HGSS-ovcima trebali pridružiti svježi potražni psi i timovi iz Splita, Dubrovnika, Makarske i Šibenika, kaže V. Prizmić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • niri nice 15.07.2012.

    Pa neka lociraju mobitel,to barem mogu,pa će znati gdje je.Osim ako se nije ugasila baterija.

  • Prva Proleterska_1 14.07.2012.

    Ja sam mu zemljak. Ko ga hebe blesavoga iddiota staroga ići se penjati po 60°C na 1000m. Nemojte trošiti pare, jerbo ga je izdalo tijelo, a prije toga osjetivši slabost zavukao se negdje ispod kakvoga žbunja i tu okonćao. Najbrže bi ga našli , da imate dresirane ptice , a bolje gledajte u nebo, gdje kruže strvinari !

  • angrybirds 14.07.2012.

    lik negdje u birtiji sjedi i smije se budalama sto ga traze,ima 68 g i ide se penjati po brdima,i onda kad ga nadju kaze opet cu ic to mi je hobi,nimalo ne razmisljaju o ovima sto ga idu trazit po takvom terenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare