To je to što me zanima!

HGSS objavio detalje potrage za djevojčicom (10): Tražila su je 43 člana, timovi sa psima...

Stanica Istra je na poziv policijske postaje Buje krenula u potragu za djevojčicom u petak u jutarnjim satima. Pridružili su im se i ostali članovi iz različitih dijelova Hrvatske, kao i četiri potražna K9 tima
Vidi originalni članak

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) objavio je na svojim stranicama detalje potrage za djevojčicom (10) koja je nestala u rijeci Dragonji prije dva dana, a čije su tijelo pronašli oko podneva u subotu. 

Stanica Istra je na poziv policijske postaje Buje krenula u potragu za djevojčicom u petak u jutarnjim satima. Pridružili su im se i ostali članovi iz različitih dijelova Hrvatske, kao i četiri potražna K9 tima HGSS-a sa psima. 

TUGA KRAJ BUJA Iz Dragonje izvukli tijelo curice (10): 'Do zadnjeg trena smo se nadali čudu, nije se ostvarilo'

U dva dana su pješaci tragači i ronioci prošli sedam kilometara obale i tok rijeke, a na vodi su koristili laka plovila. 

Za nestalom djevojčicom od petka su tragali pripadnici Policijske postaje Buje, Riječka specijalna policija, interventna policija iz Pule, ronioci ATJ Lučko, djelatnici civilne zaštite državne intervencijske postrojbe Rijeka, vatrogasci i pripadnici lokalnih DVD-a, Istarski Crveni križ te slovenski policajci i vatrogasci.

U potrazi su, poručuju iz HGSS-a, sudjelovala 43 njihova člana iz stanica Istra, Slavonski Brod, Delnice, Ogulin, Karlovac, Gospić, Zadar, Split, Zagreb i Orahovica. 

SVE IH VIŠE POGIBA Idu kroz minska polja i nabujale rijeke: Ove godine je poginulo 16 migranata u Hrvatskoj

Kako stoji u priopćenju, u tijeku je još jedna potražna akcija na području Opuzena gdje traže nestalog muškarca. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ludaluda 11.12.2021.

    kakve roditelje je imala....užas. kako si možeš tako ugroziti dijete? koji su to imigranti iz Turske? od čega oni bježe?

  • 11.12.2021.

    Svakom normalnom čovjeku je žao diteta, ali ovo licemjerstvo u vezi s tim je jednostavno odvratno.Toliko truda i troškova, znajući da cijela akcija nije imala svrhe.Samo Bog čini čuda, čovjek ne.Curica je sada sigurno na boljem mistu.

  • Cipelcug 11.12.2021.

    Žao mi je djeteta. Da li je majka sa djecom zaista sama prelazila rijeku i kako je doputovala do mjesta prelaska?? Mnogo nepoznanica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare