To je to što me zanima!

Hippy Garden i dm kampanja "Ono što doista jesam"

Lucija Slivar novo je zaštitno lice Hippy Gardena
Vidi originalni članak

Lucija Slivar iz Daruvara novo je zaštitno lice predstojeće kolekcije Hippy Gardena koja se očekuje u svibnju zahvaljujući pobjedi u natječaju Hippy Gardena i dm-a „Ono što doista jesam“.

U ponedjeljak, 25. travnja među 50 djevojaka, Luciju Slivar su odabrali članovi žirija: dizajnerica i kreativna direktorica brenda Hippy Garden Đurđica Vorkapić, ambasadorica Hippy Gardena Petra Bianco Friganović, vlasnica modne agencije Talia Tihana Harapin Zalepugin, pjevačica i spisateljica Anđa Marić, predstavnica dm-a Đurđica Sedlić i modni fotograf Šime Eškinja.

Sve djevojke koje su u proteklih mjesec dana kupile dva proizvoda iz Hippy Gardenove linije Pure & Natural u prodavaonicama dm-a imale su priliku sudjelovati u natječaju kampanje „Ono što doista jesam“.

Pred žiri je bio postavljen zahtjevan zadatak, a odličan odaziv samo je otežao situaciju. Nakon velikog broja pregledanih prijava pristiglih iz cijele Hrvatske, žiri sastavljen od renomiranih modnih stručnjaka je u predselekcijskom krugu odabrao finalistice – Antonia Knežević, Kristina Čuljak, Monika Čataković i Lucija Slivar.

One su se još jednom predstavile u ponedjeljak  na završnom eventu u Showroom-u  Hippy Gardena.

Pobjednici natječaja Luciji Slivar ovo je jedinstveno iskustvo koje joj može pomoći u prvim koracima profesionalnog modelinga. Svoju prvu modnu priču započet će pozirajući istaknutom modnom fotografu Šimi Eškinji za ekskluzivni modni editorijal. Lucijučekaju nova iskustva i nezaboravni trenuci u modnom svijetu, a sve zahvaljujući priči koju su pripremili Hippy Garden i dm.

Idi na 24sata