To je to što me zanima!

Hitna pomoć s pacijentom naletjela je na Fiat Punto

Vozač Punta u ponedjeljak nije vidio vozilo Hitne pomoći u Ličkome Lešću kraj Otočca. Skrenuo je te su se sudarili. Vozač Fiata je lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

Naišao sam u ponedjeljak oko 17,30 na olupinu Fiata Punta u Ličkome Lešću. Nesreću nisam vidio, ali su svjedoci rekli da je vozač Punta nije vidio iza sebe vozilo Hitne pomoći pod plavim rotacijskim svjetlima, pa je skretao ulijevo na parkiralište kafića. U zadnji mu se kraj zabio kombi Hitne pomoći u kojem je bio pacijent, rekao nam je čitatelj koji je želio ostati anoniman. Priče svjedoka potvrdila je ličko-senjska policija.
- Vozač Fiata Punta (21) vozio je kroz Ličko Lešće u ponedjeljak. Oko 17,30 skretao je, a da se nije uvjerio da to može sigurno učiniti. U njegov stražnji desni dio udario je komi Doma zdravlja Otočac koji je vozio 36-godišnjak. U kombiju je bio i pacijent. Lakše je ozlijeđen vozač Punta. Ni jedan vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Protiv vozača Punta podnijet ćemo optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće - rekli su nam u PU ličkoj-senjskoj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • styler 03.09.2009.

    samo me zanima kak nije vidio hitnu s upaljenim rotirkama iza sebe...

  • bojan430 02.09.2009.

    kaj su s puntaca napravili

Komentiraj...
Vidi sve komentare