To je to što me zanima!

Hitne mjere: Tečaj franka će "zamrznuti" na 6,39 kuna?

U Ministarstvu financija slijede brzi pregovori kako bi se što prije riješio problem sa švicarskim francima. Navodno bi se rješenje moglo pronaći već ovaj tjedan
Vidi originalni članak

Ministarstvu financija slijede brzi pregovori kako bi se što prije riješio problem sa švicarskim francima. HRT javlja da bi se rješenje moglo naći već ovaj tjedan. Navodno će rješenje biti "zamrzavanje" tečaja franka na 6,39 kuna koliko je iznosio u četvrtak odnosno prije nego što je Švicarska narodna banka odlučila da tečaj franka više neće braniti u odnosu na euro. 

Što se Hrvatske narodne banke (HNB) tiče ona još razmatra četiri moguća rješenja kako bi se pomoglo dužnicima koji imaju kredite u "švicarcima".  

Prema srednjem tečaju HNB-a franak je u nedjelju iznosio 7,54 kune. Ponedjeljak bi mogao donijeti novi skok pa je bitno da se rješenje što prije pronađe. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • leptir53 19.01.2015.

    nije rohatinski dobio nagradu prije nekih 5,6 možda više godina za najboljeg guvernera u regiji ili jugistočnoj evropi... glasali bankari...kako ne bi dobio nagradu kad im je omogućio kamatarenje ..a ovaj novi (guverner) cvikeraš.. ni vrljuuuuuuuuuu o stanju sa frankom..

  • leptir53 19.01.2015.

    službena valuta kuna.. cijene u kunama.. a kreda u francima.. kome je to trebalo... bankarima...

  • kivanus27 19.01.2015.

    Eto dobra vijest iz HNB tečaj za sutra CHF 7,66 pa narode kako veli naš "premijer" uživajte i provodite se i usput učlanite se u udrugu Blokirani

Komentiraj...
Vidi sve komentare