To je to što me zanima!

HIV-om zarazila kćerku, mislila da je opasnost laž

Austrijanka Barbara Seebald i suprug Leonhard imaju HIV. Za troje djece se ne zna imaju li virus, ali najmlađa Muriel zarazila se virusom na porodu
Vidi originalni članak

Austrijski sud u Grazu pustio je na slobodu Barbaru Seebald (41) koja je namjerno zarazila svoju kćer HIV-om misleći da je virus bezopasan. Dobila je uvjetnu kaznu od deset mjeseci, piše The Sun. Majka je vjerovala kako je opasnost od virusa samo mit koji su stvorile farmaceutske kompanije. Barbara i njezin suprug Leonhard, koji je također zaražen HIV-om, sljedbenici su kontroverznog njemačkog vjerskog iscjelitelja Rykea Geerda Hamea. Barbara je ispričala sudu da se zarazila prije 20 godina, ali je uvijek bila dobrog zdravlja zahvaljujući zdravom životu i veganskoj prehrani.
- Sasvim sam zdrava. Ne pamtim kada sam zadnji put imala zdrastvenih problema - rekla je majka četvero djece. Nije dala da je liječnici porode carskim rezom. Željela je roditi prirodnim putem unatoč većoj opasnosti zaraze. Zatim je inzistirala da doji Muriel iako se i tako može prenijeti virus. Muriel sada ima deset mjeseci i virus HIV-a. Sva Barbarina djeca su kod udomitelja. Najavila je kako će se žaliti na presudu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • johndoe 14.07.2010.

    tako krasna djeca a bolesni roditelji

  • Keksolino 14.07.2010.

    Krkani. Pa na facama im se vidi da im je IQ na razini amebe.

  • Chuchi82 14.07.2010.

    Joj da, farmaceuti sve izmislili! O svašta. Eto što se dobije kombinacijom niskog praga inteligencije sa još nižom razinom edukacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare