To je to što me zanima!

Hladni rat plakatima: Parole na Planu 21, ispisali bojom HDZ-a

Nemam bogat vokabular pa ne znam što da kažem, jer čim zinem ja muljam i lažem, jedna je od poruka koja je osvanula na predizbornom Kukuriku plakatu
Vidi originalni članak

Kao za svake izbore, tako i za ove, domišljate osječke političke stranke, osim redovne predizborne kampanje, vode i prljavi hladni rat predizbornim plakatima. Primjerice, da bi oblatio konkurenciju, HDZ je za prošle izbore angažirao čak i avio jedinicu koja je svakodnevno, iz zraka, bacala letke usmjerene protiv HDSSB-a i Vladimira Šišljagića. Ove godine, pak, popularno je lijepiti domišljato osmišljene stihove u stilu ironičnih slavonskih bećaraca preko plakata stranaka. 

Najviše su na meti plakati Kukuriku koalicije. Tako su, preko noći, na plakatima Plana 21 osvanuli stihovi 'Uzet ću vam kule i gradove uz svoje crvene vragove', 'U svoju kampanju krenuo sam vlakom, glasajte za mene da naredne godine imate probleme sa živcima i tlakom', 'Nemam bogat vokabular pa ne znam što da kažem, jer čim zinem ja muljam i lažem'. Simbolično, sve su parole ispisane plavim slovima koja je, ovih izbora, službena boja HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • nopanix 20.11.2011.

    Svi imaju u "PLAN 21 cm"

  • mirjana2902 20.11.2011.

    oni znaju reči nečemo crvene na vlasti pa nema večih crvenih komunjara od njih, može ih biti sramota uopče išta komentirati, šta su uopče poduzeli za ovaj jadan opljačkani narod,umirovljenike,nezaposlene i drugu sirotinju ove nam ljepe naše bogate opljačkane države, jadnici oni nešto pričaju o crvenima i poštenju i moralu, barem nemaju toliko putra na glavi kao oni, jadnici!!!!!

  • SunTzu 20.11.2011.

    HDZovci se moraju skupljat u svojim redovima da unistavaju tudje plakate, samo ne kuze da njihove unistava narod koji pljuje po plakatima kad prolaze pored, saraju prolaznici i deru ih :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare