To je to što me zanima!

HNS-ovka obrisala Facebook profil: Uputili joj niz uvreda

Puh nije bila dostupna za komentare. Naime, od kad je Središnji odbor stranke donio odluku o koaliranju s HDZ-om, ona se ne javlja na novinarske pozive
Vidi originalni članak

Zagorska HNS-ovka Marija Puh, koja je kao član Središnjeg odbora stranke podržala koaliciju s HDZ-om te će kao saborska zastupnica biti jedna od onih koja će podržavati Vladu Andreja Plenkovića, našla se na udaru kritičara na svom Facebooku, zbog čega je obrisala profil, piše zagorje.com.

Puh nije bila dostupna za komentare. Naime, od kad je Središnji odbor stranke donio odluku o koaliranju s HDZ-om, ona se ne javlja na novinarske pozive, a navodno ni kolegama iz stranke.

Podsjetimo, Središnji odbor HNS-a u srijedu navečer, nakon višesatne sjednice, donio je odluku suprotnu svome Predsjedništva, te je većina članova odbora podržala mogućnost koaliranja s HDZ-om. Od 107 prisutnih članova HNS-ovog Središnjeg odbora za tu odluku glasovalo je 78, dok je 20 članova bilo protiv, a devet je bilo suzdržano. 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • 10.06.2017.

    Nemaš srama onda nešto ne štima kod tebe.Blago tvojoj obitelji.

  • neron_agripinin 09.06.2017.

    zna ona da do sabora više ne bu došla, ako dođe do novih izbora....ne ona, nego niti nitko iz hns-a, dno dna od stranke, prije rečeno kvazi "liberarni" demokrati......želim im da što prije budu zaboravljeni

  • jakolishe 09.06.2017.

    pametna zena !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare