To je to što me zanima!

HNS: Ponoš je dao mandat na raspolaganje na sve funkcije

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati smatra da za postupke i rečenice koje je izrekao nema opravdanja i ne predstavljaju način komunikacije i vrijednosti koje kao stranka zastupamo, objavili su
Vidi originalni članak

HNS je u srijedu objavio kako je nakon obavljenih konzultacija sa stranačkim vodstvom, član Predsjedništva HNS-a Dubravko Ponoš  ujutro dao je mandat na raspolaganje na sve stranačke funkcije u HNS-u.

SAM PUSTIO TAJNU SNIMKU Direktor Fonda prijetio i psovao radniku: Ucjenjivali ga videom?

- Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati smatra da za postupke i rečenice koje je izrekao nema opravdanja i ne predstavljaju način komunikacije i vrijednosti koje kao stranka zastupamo. Od naših dužnosnika očekujemo da rade u službi građana, profesionalno i transparentno, ali i da budu svjesni vlastite odgovornosti i važnosti primjerene komunikacije prema cijeloj hrvatskoj javnosti - objavio je HNS. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • utorkaši 25.09.2019.

    Žalosno je što su učinili od te stranke, koju su plemenito vodili Savka i Miko. Sve je počelo dolaskom Srećka Ferenčaka, koji je u stranku dovodio ljude kojima je osobni interes na prvom mjestu, a sve je to tolerirale Vesna Pusić.

  • ŠEFIKA 25.09.2019.

    U HNS su jedino i ostali lopovi i nasilnici.

  • Syrian 25.09.2019.

    HNS je prošlost. Ovi kleptomani na čelu te stranke su uspjeli uništit stranku iz 19. stoljeća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare