To je to što me zanima!

Hoće li biti ukidanja županija? Ni ministrica nije još sigurna

Dubravka Jurlina Alibegović, ministrica uprave je u ponedjeljak na dvije različite televizije dala dva različita odgovora. Rekla je i da treba napraviti cjelovitu analizu
Vidi originalni članak

Dubravka Jurlina Alibegović, ministrica uprave je u ponedjeljak za dvije televizije dala dva različita odgovorna na pitanje hoće li smanjivati broj županija. Prvo je gostovala na HRT-u. Na pitanje o eventualnom smanjivanju broja županija ministrica je rekla kako sustav javne uprave treba učiniti efikasnijim. 

Na zaključak voditeljice da ne želi odgovoriti na pitanje hoće li se smanjiti broj županija i općina rekla je da treba napraviti cjelovitu analizu. 

Nakon toga je Jurlina Alibegović gostovala na RTL-u. Tamo je na pitanje: "Znači, bit će manje županija, odnosno, okrupnit ćemo županije?" odgovorila:

- Da. Hrvatska je relativno mala zemlja, a veliki je broj lokalnih jedinica. Izuzetno smo fragmentirana zemlja i sasvim sigurno treba napraviti optimalan organizacijski i teritorijalni ustroj. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Lukica23 02.02.2016.

    prije izbora je sve to bilo sigurno, sad više ništ.......jbg. došlo se na vlast i nema potrebe više išta obečavat i radit

  • Qurcy Ban 02.02.2016.

    Znam ja. Neće!

  • Splico39 02.02.2016.

    Sinoc je gledan u dnevniku.Prvo,izbjegavala je kontakt s ocima,a to normalno radis dok s nekim razgovaras,a drugo u par navrata je izbjegavala odgovorit na neka pitanja.Hm,puno toga se da procitat samo na govoru tijela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare