To je to što me zanima!

Hoće li ga izručiti? Ročište za Todorića bit će 25. listopada

Visoki sud u Londonu prihvatio je 6. rujna zahtjev odvjetnika Ivice Todorića za odgodom odluke o (ne)izručenju i tada je informacija bila da će iduće ročište biti održano najranije 15. listopada...
Vidi originalni članak

Visoki sud u Londonu odgodio je 6. rujna ročište na kojem će se odlučivati o još jednom pravu na žalbu osnivača Agrokora Ivice Todorića na odluku o izručenju Hrvatskoj. Kako N1 doznaje, novo ročište bit će održano 25. listopada.

'VRAĆAM SE BRZO' Ivica Todorić: 'Nisu oni mene nasadili, nasadili su Hrvatsku!'

Podsjetimo, Visoki sud u Londonu prihvatio je 6. rujna zahtjev odvjetnika Ivice Todorića Jamesa Hinesa za odgodom odluke o (ne)izručenju i tada je informacija bila da će iduće ročište biti održano najranije 15. listopada.

VIDEO: OVUDA NEMOJTE PO NOĆI... Gazda ima novi dom: Kvart je prepun džeparoša i lopova...

Todorić je, dakako, pozdravio takvu odluku suda.

"Zahvalio bih se sudu u Engleskoj na donašanju pravedne odluke. Dobili smo vremena da bi se mogli dobro pripremiti i doći do istine za koju se borimo. Ovo nisu moje pobjede nego svih onih koji se bore protiv korupcije Hrvatskoj. I njima čestitam da razotkrijemo sve ono što u Hrvatskoj i regiji ne vrijedi", kazao je Todorić nakon ročišta 6. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 2 x general 29.09.2018.

    jedino je sigurno da gazda jovan ima velikih zdravstvenih problema, vratio se ili ne

  • Jedan_dečko 29.09.2018.

    I ovako je drzava puna uhljeba, lopova, kriminalaca tj HDZ-ovaca jos samo todorić fali...

  • Nikicaa_1 28.09.2018.

    od naj bogatijeg hrvata do naj veceg kret*** tako i treba jos te treba zaposlit da radis za placu za koju su ti radili radnici tvoje uspijesne firmei u sput da kupis lisce oko bivseg dvorca u sestinama :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare