To je to što me zanima!

'Hoću li se ponovno kandidirati za predsjednika? Razmislit ću!'

Ne znam je li itko u svijetu radi ovo, ove turneje. Sistem da se ured izmješta, to je novum u zakonu. Ali to je politička odluka koja se ne sukobljava sa zakonom, kaže Mesić o radu predsjednice...
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić sinoć je u RTL Direktu natuknuo kako postoji mogućnost da se kandidira na sljedećim predsjedničkim izborima:

- Moram razmisliti bih li se prihvatio toga, ali ne razmišljam o tome baš ozbiljno. No, vidio sam jednog premijera koji je izabran s 92 godine u Maleziji, kaže Mesić koji smatra kako bi se predsjednik i dalje trebao birati na neposrednim izborima.

Govorio je i o izmještanju Ureda predsjednice po gradovima: 

- Ne bih komentirao njen prvi mandat jer nije završio. Ne znam je li itko u svijetu radi ovo, ove turneje. Sistem da se ured izmješta, to je novum u zakonu. Ali to je politička odluka koja se ne sukobljava sa zakonom.

Komentirao je odnos premijera i predsjednice:

- Upravo zato što Ustav točno definira odnose, nema niti jednog razloga za ovo prepucavanje do kojeg dolazi sada. Više se radi o osobnim interesima i pozicioniranju. Predsjednica radi na promociji da bi mogla osvojiti drugi mandat, rekao je Mesić
 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • ddd1234 09.06.2018.

    Zar nije dva mandata zakonski maksimum?

  • Polarnanoc51 08.06.2018.

    Gosp. Mesicu, uzivajte u svojoj mirovini. Kakva kandidatura Vam pada na pamet.

  • LANA555 08.06.2018.

    Ma Mesič je meni sipa i pun je vicova tako da nas je znao nasmijat iako nam nije bilo do smijanja . Al ja bi totalnu promjenu i postavila mlađe ljude totalno nešto novo pošteno i neutralno koi nemaju vremena da se bave sa partizanima i ustašama .

Komentiraj...
Vidi sve komentare