To je to što me zanima!

Hodak: Šlogar laže, a sada se postavlja pitanje zašto

Mladen Šlogar je prvo tvrdio da je pobjegao kroz stražnji izlaz, koji uopće ne postoji, a njegov opis pucnja je pobio balistički vještak, kaže Hodak
Vidi originalni članak

Odvjetnik Zvonimir Hodak, otac ubijene Ivane Hodaka, kazao je u razgovoru za Novu TV, kako sve manje vjeruje u iskaz Mladena Šlogara. Hodak kaže kako je Šlogar već nekoliko puta promijenio iskaz, te je evidentno da laže. Sada se, kaže Hodak, samo postavlja pitanje zašto laže.
 - Prvo je tvrdio da je pobjegao kroz stražnji izlaz, koji uopće ne postoji. Njegov opis pucnja je pobio balistički vještak, a priču da je kupovao šampon u trgovini, opovrgnule su prodavačice. Ja više u ništa ne vjerujem - kazao je Hodak. Dodao je da je moguće da ju je Šlogar ubio, a da iza njega stoji netko drugi, a moguće, je kaže Hodak, i da on uopće nije ubojica, te da sad ima stan, hranu i novac koji može trošiti u zatvorskoj kantini. Iako je državno odvjetništvo navodno naložilo istragu o njegovoj potrošnji u zatvoru, upravitelj zatvora Remetinec kazao je da još nije primio zahtjev takvog tipa. Hodak sumnja i u motiv ubojstva, za koji kaže da je znanstvena fantastika, jer je suludo da bi netko čekao 14 godina da mu se osveti.
 - Da mi se želio osvetiti jer mu nisam našao posao, valjda bi ubio mene, kojeg je lakše i locirati - zaključio je Hodak.





Idi na 24sata

Komentari 12

  • tahuti 17.07.2009.

    kakva država...eeeeeeee...znaš ti tko ti je ubio ćerku,pa to sam riješi,jer nitko drugi neće,a nećeš , jer nemaš muda niti obraza ,licimjeru.

  • Keljo 22.06.2009.

    ček,ček šlogar je obični pijanac beskučnik koj žica pare okolo za kruh i za popit nešto, nije sigurno ni sposoban ni ništa takvo, možda on nije to ni prizno ali nama okolo po novinama pričaju da je

  • verudela 22.06.2009.

    Taj pištolj mogao je netko i meni podmetnuti, previše je to naivno. Slučajno došli policajci i gle čuda, baš to nađu! Drugo, očito je čovjek budala, bolesnik u najmanju ruku. Možda mu je bilo dovoljno reći neka prizna jer inače ..... i možda je toliko jadan da i sam vjeruje da je ubio jer eto, nađeno mu je oružje. Ne, ne. Nikada neću vjerovati u tu priču. Ovo ubojstvo napravila ili naručila je zvijer mnogo veća od Šlogara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare