To je to što me zanima!

Hodao je prema Trgu, a onda je počelo! Za dlaku izbjegao smrt

Nadzorna kamera u Jurišićevoj ulici snimila je početak najrazornijeg potresa koji je Zagreb osjetio u 140 godina. Na ulici je bio samo muškarac koji je bezbrižno hodao. A onda se sve počelo tresti...
Vidi originalni članak

Zagreb, nedjelja. Sat je otkucao 6.24. Prohladno je, na ulicama nema gotovo nikoga. Čovjek hoda Jurišićevom u smjeru Trga bana Jelačića. A onda počinje. Sve se trese. S krova padaju crjepovi, ruši se fasada. Čovjek zastaje, miče se brzo u stranu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo koja sekunda dijelila ga je možda i od tragične sudbine. Jer sve se srušilo baš na ruti kojom je on hodao. Snimka je s nadzorne kamere iz Jurišićeve ulice.

Samo koju sekundu nakon što je počeo najrazorniji potres koji je Zagreb osjetio u 140 godina, iz zgrade koja se počela urušavati istrčala su dvojica muškaraca.

Nisu se dugo zadržala, otišli su na drugu stranu.

U tom trenutku samo koji metar dalje još je palo nekoliko cigla na prugu i pješačku stazu.

VIDEO: OŠTETIO I KATEDRALU Zagreb je podrhtavao i u noći, ukupno je 18 teže ozlijeđenih

Muškarac s početka priče bio je točni na sredini ulice, između dvije tramvajske pruge. Bio je ukopan. U nevjerici je gledao kako se ruši dio Zagreba.

Taj dan slavio je i drugi rođendan...

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 23.03.2020.

    Nije hodao prema trgu nego od trga

  • broj123 23.03.2020.

    vidi se da se čovjek smrzao od straha, a ova dvojica su se valjda, neznam, grlila u haustoru pošto su tako brzo istrčali

  • user_412275 23.03.2020.

    3,3 je receno

Komentiraj...
Vidi sve komentare