To je to što me zanima!

Hodočasnik tvrdi da je Maddie vidio u Međugorju

Policija u Portugalu i Britaniji zajedno s privatnim detektivima već šest mjeseci neuspješno traga za nestalom četverogodišnjom djevojčicom
Vidi originalni članak

Britanski mediji objavili su u nedjelju da je irski hodočasnik u Međugorju vidio Madeleine McCann (4). Otac šestero djece, Irac iz Fermanagha, želio je ostati anoniman. Tvrdi da je sa suprugom prije deset dana bio na odmoru u Međugorju. Među vjernicima je uočio djevojčicu koja se svađala s muškarcem i ženom. Prišao im je, no muškarac je djevojčici stavio ruku preko usta i ugurao je u VW Golf. Curica je u automobilu vikala da želi vidjeti svog tatu.
- Siguran sam da to dijete nije bilo njihovo. Uvjeren sam da je to bila Maddie pa sam zapisao registraciju - objasnio je Irac.
Sav uzbuđen otrčao je do policijske postaje, no policajac na prijmu, tvrdi, nije znao engleski. Hodočasnik je potom uspio pronaći trgovca, koji mu je pomogao s prijevodom, no policajac je, navodno, samo slegnuo ramenima i odgovorio da mu ne može pomoći. Irac se potom vratio kući i sve ispričao novinarima. Srećko Bošnjak, policijski glasnogovornik u hercegovačko-neretvanskom kantonu, tvrdi da u Međugorju nisu zaprimili takvu prijavu. Dodao je da će usprkos tome istražiti priču. Clarence Mitchell, glasnogovornik Maddienih roditelja, rekao je da su oni hodočasnikovu priču shvatili vrlo ozbiljno. Britanka Madeleine McCann nestala je 3. svibnja iz apartmana u Portugalu. Obitelj je tamo bila na odmoru.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • _anna_ 12.11.2007.

    taj ,policajac\' je stvarno da ne kazem sta. a takvih kao on ima jos ko zna kolko..a irac je dobro postupio zapisavsi registraciju...kad je tak siguran da je to ona..neznam , al sve je moguce , a mozda je o ovo jedna od laznih uzbuna u nizu..al s tim se netreba igrat , radi se o zivotu ljudi...valjda ce istraga nesto pokazat.

  • eva_greguric 11.11.2007.

    ,,,,mašta radi svašta.....

  • prizemlje 11.11.2007.

    ( hej To sam_samo_ja) sorry stari,ali to\"lokalni seljak\"možeš sebi pripisati,jer jesi ako tako pametno-bahato tvrdiš...ili se tebi ukazala kraljica mira i rekla da je to lokalni seljak koji tjera dijete u školu...jedino što me može iziritirati i dići živce su izjave takvih seronja(oprostite) kao što si ti...a kaj se tiče članka: sve je moguće dok se ne dokaže suprotno,jedino žalosno(ako je istina naravno)da je taj policajac,ne znajući engleski olakotno shvatio irce...mogao je pozvati nekoga drugog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare