To je to što me zanima!

Hodočasnike na konjima i u kočijama dočekali su rakijom

Manifestacija uzgajivača konja iz Krapine održava se šestu godinu za redom, a sudjelovanjem jahača iz Slovenije i Mađarske dobila je i međunarodni karakter
Vidi originalni članak

Županijska udruga uzgajivača konja Krapina već šestu godinu za redom organizira hodočašće konjima u Mariju Bistricu. Manifestacija je u nedjelju privukla 107 jahača i 78 zaprega iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske i tako dobila međunarodni karakter.

Sudionike su na trgu ispred svetišta tradicionalnim medenjacima, rakijom i prigodnim poklonima dočekali predstavnici općine i turističke zajednice. Brojni okupljeni posjetitelji u Mariji Bistrici mogli su uživati u pogledu na posebno ukrašene zaprege i kočije. Misno slavlje na otvorenom predvodio je biskup sisački msgr. Vlado Košić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lipov hlad_1 21.08.2011.

    to rade namjerno.prvo ih opiju onda kao vide ukazanje.nisu oni tako ludi.

  • klas 21.08.2011.

    nije sada riječ o proračunu,i tko šta vozi,jedna lijepa gesta od turističke zajednice!

  • MUP 21.08.2011.

    Ja sam iz Marije Bistrice i nadam se da su svi ovi konji kobile, tako da ih mogu j****i gradonačelnik Muhek, bivša županica i ostali. Svake godine dobiju iz proračuna nekoliko milijuna kuna i gdje ode ta lova; za ove idiote koji rade u opčinskom poglavarstvu. A bivša županica nebi ni imala za gače da nije bila županica. Bivši gradonačelnik je vozio Yugo 45, sve do te funkcije a sad ima dva dučana. Pa neznam dali itko u ovoj državi kontrolira gdje se potroši novac dobiven iz proračuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare