To je to što me zanima!

Holding o dugovima: Plinara je podmirila obveze, već u srijedu će se sredstva prebaciti PPD-u

GPZO će dati pisanu suglasnost da se sredstva već sa sutrašnjim datumom prebace na račun PPD-a, navode u priopćenju
Vidi originalni članak

Gradska plinara Zagreb - Opskrba je s jučerašnjim datumom podmirila obaveze po zadužnici koju je PPD aktivirao, stoji u priopćenju Holdinga. 

Naime, danas je prvo plinarsko društvo demantiralo navode zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića prema kojima je Gradska plinare Zagreb Opskrba podmirila sva dugovanja kako bi deblokirala svoj račun.

Iz Holdinga pak navode kako sredstva odlaze na poseban račun gdje stoje do 60 dana, no dodaju kako će se sve ubrzati.

- Po zakonu, nakon aktiviranja zadužnice, uplaćena sredstva odlaze na posebni račun u FINA-i, gdje stoje do 60 dana. Unatoč ovom zakonskom roku, GPZO će dati pisanu suglasnost da se sredstva već sa sutrašnjim datumom prebace na račun PPD-a - stoji u priopćenju.

TVRDI DA SU DEBLOKIRANI PPD demantira Tomaševića: Gradska plinara Zagreb Opskrba nije podmirila svoja dugovanja

Navode i kako će sutrašnjim danom podmiriti i sve druge obveze.
 
- GPZO će također sa sutrašnjim danom podmiriti i sve druge dospjele obaveze prema PPD-u, unatoč dosadašnjem dogovoru o dopuštenom prekoračenju. GPZO podmiruje i podmirivat će i nadalje sve svoje obaveze sukladno rokovima - priopćili su.

Podsjetimo, Tomislav Tomašević izjavio je na konferenciji za medije da je račun GPZO deblokiran nakon što su plaćeni svi dugovi prema PPD-u. Dodao je da PPD nije imao razlog aktivirati zadužnicu te da je GPZO u podmirivanju obveza kasnio u prosjeku 15 dana. Što je PPD demantirao poručivši kako dugovi GPZO-a nisu podmireni.
VIDEO: POGLEDAJTE PROMJENE Tomašević: Gradsku plinaru je blokirao PPD. Riješili smo to, a ovo je novi plan za odvoz smeća

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 25.05.2022.

    Ovo isto kaj i milioni iz europske unije vi ste to rekli a mi moramo vjerovati😵‍💫

  • bizumbazum 24.05.2022.

    hahaha -> PPD, prvo plinarsko društvo (100% privatno), Brkić, Vrdoljak, Vujnovac... Još jedna post Tuđmanovska umotvorina.

  • Car Mrgud 24.05.2022.

    Uskoro, već 2057. počet će u oldingu padat otkazi uhljebima rahmetloga, a koje je najavio tomašević, lik koji žene naziva "osobama koje menstruiraju"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare