To je to što me zanima!

Holy: Čačić mi se nikada ni ne obraća, a sada me komentira

Za Laburiste se nisam spremna odreći ničega jer u slučaju da odem iz SDP-a nemam namjeru ulaziti ni u jednu stranku, tvrdi Holy. Kaže da joj je u SDP-u teško
Vidi originalni članak

Iskreno, iznenadila me reakcija Radimira Čačića, jer se gospodin Čačić meni nikada ni ne obraća, pa ni ne pozdravlja, a sada me komentira, rekla je Mirela Holy komentirajući tako izjavu potpredsjednika Vlade da mu je svejedno hoće li ona na lokalne izbore ići kao kandidat Laburista. 

A što se tiče te mogućnosti Holy kaže kako ju je iznenadilo kako je to brzo izašlo u medije. 

- Nemam što skrivati. Istina je da smo gospodin Lesar i ja razgovarali, ali sam mu rekla da sam lojalna SDP-u sve dok sam u stranci. No, ja se za Laburiste nisam spremna odreći ničega jer u slučaju da odem iz SDP-a nemam namjeru ulaziti ni u jednu stranku - rekla je Holy.  

Ipak, kaže kako je činjenica da je njena pozicija u SDP-u zadnjih mjeseci vrlo teška. 

- Postoji mogućnost da me izbace iz stranke ili da sama odem - rekla je Mirela Holy čija je popularnost porasla upravo nakon njene ostavke na mjesto ministrice zaštite okoliša. 

Holy dodaje da nikada nije razmišljala o vođenju grada iako je mnogo vremena posvećivala gradskim pitanjima kao SDP-ova gradska vijećnica. 

- O mjestu gradonačelnice nisam razmišljala, ali politika me zanima te ću i dalje raditi koliko je u mojoj moći da se stvari u Hrvatskoj, kao i u mom gradu pokrenu - rekla je. 

"Ja sam SDP-ov kandidat za gradonačelnika"

Mirela Holy je saborska zastupnica SDP-a, a ja sam SDP-ov kandidat za gradonačelnika, diplomatski je odgovorio Davor Bernardić.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • tom milles 22.10.2012.

    >>>i Hoy podsjećaš me na jedno davno minulo ljeto na francuskoj rivieri kada sam upoznao tada mladu, lijepu i zanosnu damu koja se zove MIREILLE ,da MIREILLE koja sada ponovno isksava meni u mislima kada pogledam tvoj lik ,jel moguće da imaš dvojnicu,no život nosi svoje radosti i tuge makar se i zvale MIREILLE....

  • tom milles 22.10.2012.

    A tako sam je lijepo pozvao da je naučim kako se praćkom razbijaju prozori susjedima i gađaju ptice u šumi ,pa kada smo eto u šumi mogli bi svašta radit.No, tada nikako nisam znao da ona izgleda ima MAZOHISTIČKE PORIVE a to je vidljivo kada kaže da joj je u SDP.u jako teško ali ipak tamo ostaje dok je ne izbace naglavačke il potrbuške.dakle svakako bolje da se ona na moj poziv odazvala nije jer bih tada obrao bostan.E Holy,Holy pa tko bi to rekao ,tko bi se uopće mogao baviti mišlju o tvojim sado mazo- porivima....

  • komentatorv3 21.10.2012.

    Haha kako su se sdpovci ukakili, pa ona ce najvise bernardicu nastetit, bandic ionak dobiva izbore..

Komentiraj...
Vidi sve komentare