To je to što me zanima!

Holy: Čudno je da je HDZ prvi, oni ne rade u interesu građana

Mirela Holy se osvrnula i na uvođenje poreza na štednju. Rekla je da nije vrijeme za nova porezna opterećenja. Smatra da se trebaju oporezivati oni koji imaju više novca
Vidi originalni članak

Jako mi je neobično da je HDZ u posljednjim anketama pretekao SDP. Ipak se radi o stranci koja ima nepravomoćnu presudu za korupciju i kriminal. No na biračima je da odluče žele li podržavati opcije koje su dokazale da ne rade u interesu građana, rekla je Mirela Holy na formiranju gradske organizacije ORaH-a u Požegi.

Osvrnula se i na nedavnu najavu Vlade o uvođenju poreza na štednju od 2015. godine.

- Nije vrijeme za nova porezna opterećenja. Zalažem se za poreznu politiku kojom će se više oporezivati oni s više novca dok se rad mora manje oporezivati – istaknula je predsjednica ORaH-a.

Pohvalila se kako njena stranka trenutačno ima više od 2500 članova te kako ne misli odustati od liberalizacije i legalizacije konoplje. 

- U srži našeg programa nalazi se poljoprivreda. Održivim razvojem mogli bismo otvoriti radna mjesta – istaknula je Holy. 

Unutarstanačke izbore provest će, dodala je, u listopadu i bit će prva stranka u Hrvatskoj koja će ih provesti elektroničkim i dopisnim putem po načelu jedan član jedan glas. 

Idi na 24sata

Komentari 449

  • jure23 28.04.2014.

    Za sve al za Orah ne,to je rezervni položaj SDP-a.

  • ćazim_1 28.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • MalaVisibaba 28.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare