To je to što me zanima!

Holy je i dalje protiv Čačića: Ne bih pričala o "slučaju Glavica"

Uporna Holy: Ministrica okoliša ne želi da se gradi hidroelektrana, dok je njezin šef Radimir Čačić podupire. Najavila je postepeno ukidanje naknade za reciklažne boce
Vidi originalni članak

Ministrica zaštite okoliša Mirela Holy je za Večernji list rekla je da “ne voli lagati” pa “radije ne bi odgovorila na pitanje je li istina da je Radimir Čačić rekao da ne zamara svoju glavicu ekonomijom”. I dalje se suprotstavlja prvom potpredsjedniku Vlade time što misli da je gradnja hidroelektrane Ombla loša za okoliš, dok ju Čačić podupire. 

Najavila je postepeno ukidanje naknade za boce. Rekla je i da se prijenos električne energije mora izdvojiti iz HEP-a po direktivi EU i da je svjesna da će HEP tako izgubiti “kravu muzaru”. Izjavila je da je stekla dojam da to baš i ne zanima Čačića ali da “ne zna kako će biti kad postavi svoje ljude u upravu HEP-a”.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • dobajdan11 28.02.2012.

    bravo mirelice. tvoj image je cool i ne obaziri se glupe komentare.nisam uz tebe sto se tice ukidanja naknade za boceto je sve "pokriveno"i uracunato u cijene a neki zaista od toga zive,a onima sto proizvode svoju ambalazu i prodaje je treba stati na kraj. zar je danas moguce da se ne zna tko iza toga stoji?? sto se cacica tice javna je tajna da je premazan svim mastima od namjestanja natjecaja,malverzacija utaja pa nadalje i kad spomene nekakav posao 110% je sigurno da se radi o preuzimanju doticnog normalno uz natjecaj koji u biti to nije,to je radio i prije pr. cacicevi stanovi Varazdinska firma,dobili natjecaj po totalno neisplativim cijenama,sfusali sve i jedan posao,anexima izmuzli ogromne kolicine novca,zgradama dali garanciju 1god. pazite 1GOD, a tu godinu nikom nisu dali da useli. znam to jer sam iza njih isao popravljati i krpati normalno na racun stanara jer je istekla garancija. njemu osobno i njegovim "jeftinim firmama"u natjecaju nebih dao niti kokosinjac za 2 kokosi da mi naprave.

  • KCStipe 27.02.2012.

    Postepeno ukinuti naknadu za reciklirane boce??? - pa da treba ih besplatno poslati Nike-u pa da tamo naprave dresove HR reprezentacije i prodaje ih Hrvatskom narodu po 578,5 kn.

  • JerkoKC 27.02.2012.

    Ajde ministrice,dobro si počela.Još korigiraj malo tvoju šminku, jer su maškare gotove i bit će sve u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare