To je to što me zanima!

Holy: U sljedećem mandatu ne želim biti predsjednica Vlade

Drago nam je da se birači pozitivno izjašnjavaju o ORaH-u u anketama, ali smo svjesni da su to ankete i da do izbora ima puno, rekla je komentirajući visoki rejting
Vidi originalni članak

Predsjednica stranke ORaH Mirela Holy za Dnevnik Nove TV kazala je kako je ''i zadovoljna i zabrinuta'' zbog rezultata anketa koje su njezinu stranku svrstale na drugo mjesto u zemlji. 

- Naravno da nam je drago da se birači pozitivno izjašnjavaju o ORaH-u anketama, ali smo svjesni toga da su to ankete i da je do izbora još jako puno. Mi smo mlada stranka, nemamo ni godinu dana i naravno da me brine ovako brzi rast zato što još nismo uspjeli izgraditi u potpunosti infrastrukturu - rekla je.

'Ekonomska politika SDP-a se ne razlikuje od HDZ-ovih vlada'

Istaknula je kako ORaH ne može surađivati s HDZ-om, ali da u ovom trenutku suradnja nije moguća ni sa SDP-om jer, kaže, nisu vjerodostojni svom programu. 

- Njihova ekonomska politika u principu se ni po čemu ne razlikuje od ekonomske politike prethodnih vlada, HDZ-ovih vlada - rekla je Holy. 

'Ne želim biti premijerka'

Dodala je kako ne bi željela biti premijerka u sljedećem mandatu. Istaknula je kako ORaH nije opterećen anketama te da rade prema planu kojeg su usvojili. 

- Radimo na predstavljanju naših politika, nastojimo prezentirati naše ljude i to ćemo raditi u budućnosti i nadamo se da ćemo s tim načinom rada pozitivno utjecati na ukupnu hrvatsku politiku kako bi se stranke više počele baviti sadržajem tih politika, a ne s osobnim obračunima - poručila je. 

Idi na 24sata

Komentari 197

  • sumnjičav 27.09.2014.

    Osim "antologijske" izjave da se treba usmjeriti na Rusiju, Indiju i Kinu, do sada ništa o njihovom programu nismo čuli. Ako su stvarno stranka zelenih, kako uopće mogu spominjati navedene zemlje koje su među najvećim zagađivačima okoliša. Dok je Zoki šutio djelovao je pametno, kao i Mirela sada. A popularnost koju sada imaju nije rezultat njihova djelovanja već ogorčenja većine građana s dosadašnjim strankama. Treba se također prisjetiti DC-a koji je nastao od "otpadnika" HDZ kao light stranka. Slično je sada i ORaH SDP light.

  • Anchor 27.09.2014.

    Ok je (trenutna) popularnost Mirele i ORAH-a ali se nadam da toliki cirkus ipak nismo.

  • 26.09.2014.

    Pa naravno da ne bi željela. Trebala bi puno raditi i putovati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare