To je to što me zanima!

'Napadač mu je zarinuo nož u prsa. Bio je to pravi pokolj...'

Iz policije su potvrdili da je došlo do napada, kao i nitko nije smrtno stradao. Ističu da je veliki broj pripadnika policijskih snaga na terenu, i da će izvjestiti javnost o incidentu...
Vidi originalni članak

Muškarac naoružan nožem u njemačkom gradu Lübecku napao je ljude koji su se s njim vozili u autobusu u smjeru održavanja Travemünde sajma, javlja njemački Bild.

Napad je potvrdila i njemačka policija, koja je kratko poručila da je velik broj djelatnika na terenu te da će izvjestiti javnost čim budu imali više informacija. 

Prema zasad dostupnim infomacijama, nema mrtvih, a u napadu je ranjeno 14 ljudi. Od toga, dva čovjeka su teže ozlijeđena. 

Prema informacijama lokalnog portala LN Online, policija je već uhvatila počinitelja. Napad je navodno počinjen kuhinjskim nožem. Počinitelj je sa sobom imao ruksak iz koje je počeo izlaziti dim. U ruksaku se navodno nalazila zapaljiva tekućina, no do većeg požara nije došlo.  

Jedan od očevidaca Lothar H. (87) za LN Online je izjavio: 'Putnici su vrišteći pokušavali iskočiti iz autobusa. Bilo je strašno. Odveli su ozlijeđene'. 

Očevidac koji se u trenutku napada nalazio u busu, izjavio je: 'Jedna od žrtava taman se ustala i ponudila starijoj gospođi svoje sjedaće mjesto. U tom trenutku, napadač mu je zarinuo nož u prsa. Dogodio se pravi pokolj'. 

Prema podacima kojima raspolaže Lübecker-Online, napadač je mušarac u tridesetim godinama, i tvrdi da je porijeklom iz Irana.

Državna tužiteljica Ulla Hingst za medije je izjavila da u ovom trenutku 'ništa nije isključeno, pa ni mogućnost da se radi o terorističkom napadu'. 

Prema posljednjim informacijama, počinitelj je njemački državljanin. No 34-godišnjak nije rođen u Njemačkoj. Isto tako, za sada 'nema indicija da je u ovom slučaju došlo do političke radikalizacije.'

Idi na 24sata

Komentari 149

  • Cipelcug 21.07.2018.

    Jadni migranti su započeli raditi svoj posao. Tante Anđe mora da je zadovoljna. Još će ispasti da su mu smetali svi ljudi koji su se vozili u autobusu. Pošaljite migrante u bogate arapske države. Tamo će im sve biti potaman.

  • Australian 21.07.2018.

    za sve je kriva Merkelica

  • Mrki Medo 20.07.2018.

    Jel to ovi iz Kladuše kaj ih policija " maltretira"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare