To je to što me zanima!

Horor u Rijeci: Iz sobička su iznijeli čak pet kamiona smeća

Djelatnici gradske čistoće iz sobe od 16 četvornih metara u zgradi za nužni smještaj na Škurinju u Rijeci iznosili su gomile smeća od 11 pa sve do 22 sata
Vidi originalni članak

Nepodnošljiv smrad godinu se dana širio iz sobice u zgradi za nužni smještaj na Škurinju u Rijeci. 

Tek je u ponedjeljak reagirala gradska tvrtka iako su ostali stanari od prošle godine više puta pisali peticije te se žalili gradskoj upravi i nadležnim institucijama. 

Bojali smo se za zdravlje, u zgradi žive i djeca, a iz sobe su u zadnje vrijeme počeli gmizati i štakori. Opominjali smo susjeda da očisti, ali nije reagirao. U sobi, koja mu je čista i uredna dodijeljena prije tri godine, spavao je u kutu na gomili smeća, žale se susjedi

Nakon jednosatne rasprave s korisnikom (49), koji je vikao na djelatnike da mu ne ulaze u sobu i ne diraju stvari jer ih namjerava poslati u Makedoniju, komunalni su redari počeli čistiti. 

Soba od 16 kvadrata i visine 2,5 metara bila je pretrpana starim kutijama, novinama, bocama, odjećom, obućom, smećem... 

Nekad čisti bijeli zidovi i pločice prekriveni su gljivicama od vlage, zbog koje stan više nema struje. 

- Bojali smo se za zdravlje, u zgradi žive i djeca, a iz sobe su u zadnje vrijeme počeli gmizati i štakori. Opominjali smo susjeda da očisti, ali nije reagirao. U sobi, koja mu je čista i uredna dodijeljena prije tri godine, spavao je u kutu na gomili smeća - žale se susjedi, koji stanara opisuju kao uredno odjevenog i mirnog. 

Trenutačno je smješten u prostorije Crvenoga križa, nakon čega će ga vratiti u čisti sobičak.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 06.06.2013.

    Mnogi stanovi u centru Zagreba, a da ne govorimo o podrumima, nisu puno bolji od ovoga. Žohari, štakori, stjenice pod normalno.

  • ejjjja 05.06.2013.

    meni se čini da je to neka bolest,gledala pred par god na TV-u neki doc....počistili sad,ali on će opet..

  • leari 05.06.2013.

    Horor u karton cityu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare