To je to što me zanima!

Horor u Srbiji: Čovjek čistio stari zamrzivač pa u njemu pronašao tijelo bebe zamotano u vreću

Policija utvrđuje sve činjenice, a rezultati obdukcije trebali bi pokazati kako je beba umrla jer se na tijelu ne vide tragovi nasilne smrti. Radi se i na utvrđivanju identiteta majke
Vidi originalni članak

Zoran M. (62) iz Zemuna u Srbiji pozvao je u četvrtak navečer policiju nakon što je, čisteći stari zamrzivač u obiteljskoj kući u vreći pronašao tijelo bebe, prenosi Kurir.

Policijski službenici stigli su brzo i utvrdili kako se najvjerojatnije radi o novorođenčetu. Zoran u kući živi s četvero djece od 3 do 23 godine starosti, a supruga više ne živi s njima još od svibnja prošle godine.

'BIO JE HLADNOKRVAN' Strava u Srbiji: Shizofreničar u psihijatrijskoj ustanovi ubio pacijenta, pretukao ga stolicom

Policija je Zorana privela na ispitivanje, a on je rekao kako ne zna otkud tijelo bebe u zamrzivaču jer su se u kuću tek doselili i htio je samo sve počistiti.

Policija utvrđuje sve činjenice, a rezultati obdukcije trebali bi pokazati kako je beba umrla jer se na tijelu ne vide tragovi nasilne smrti. Radi se i na utvrđivanju identiteta majke i na otkrivanju osobe koja je bebu stavila u vreću i zatvorila u zamrzivač.

LAKŠE JE OZLIJEĐENA Užas u Srbiji: Muškarac oštrim predmetom ubo ženu u vrat u trgovačkom centru u Beogradu

Kriminalistička istraga je u tijeku, nakon čega će biti poznato više detalja o tragičnoj sudbini djeteta.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Janka Puszta 20.01.2023.

    Nazadni otpadci ostali nakon Turaka. Nemreš od njih napraviti niti narod, niti civilizirano društvo. To su Ottomanski potomci, nemaju baš veze z Europom ti naši susedi.

  • Plymouth Argyle 20.01.2023.

    srbija, to je nazalost daleko daleko od civilizacije danas.

  • 20.01.2023.

    Što tek imaju po mesnicama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare