To je to što me zanima!

Horvat: Već 6 mjeseci se zna da Posavec izlazi iz stranke

To da će Posavec izaći iz HNS-a ja sam znao već prije šest mjeseci. Obećanja koja je on sipao na lokalnoj razini su se evo i sada, opet, njegovim biračima obila o glavu, kaže Horvat
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva Darko Horvat izjavio je u srijedu kako već šest mjeseci zna da će međimurski župan Matija Posavec izaći iz HNS-a, istaknuvši da ga način na koji novinari komentiraju osipanje HNS-a uopće ne zabrinjava u smislu stabilnosti vladajuće koalicije.

 - Način na koji vi komentirate osipanje HNS-a mene uopće ne zabrinjava, rekao je HDZ-ov ministar Horvat novinarima uoči sjednice užeg kabineta Vlade, upitan zabrinjava li ga što se HNS osipa, a glavni je HDZ-ov koalicijski partner.

MATIJA POSAVEC Otišao iz HNS-a: 'Pokušao sam mijenjati stvari, ali dosta je...'

 Posavec je napustio HNS nakon što vrh te stranke nije podržao njegovu ideju o što skorijim unutarstranačkim izborima.

 - To da će Posavec izaći iz HNS-a ja sam znao već prije šest mjeseci. Obećanja koja je on sipao na lokalnoj razini su se evo i sada, opet, njegovim biračima obila o glavu. Nije to prvi put da Posavec govori jedno, a čini drugo, kazao je. 

 Horvat nije odgovorio na pitanje na koji će se način angažirati u kampanji Kolinde Grabar-Kitarović za novi predsjednički mandat.

(abe)

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ljubica ljubičica_1 02.10.2019.

    Ministre Horvat .Kako možete blatit Posavca kad je on naš Međimurac i uvjek bude imo naš glas.A kad je to HDZ-e pobjedija u Međimurju?Nije i čisto sumljam da će ikad.Međimurci su naj radišniji narod u Hrvatskoj i ne bave se bedastoćama već radom.

  • volter 02.10.2019.

    Sta je bucko lupao ovaj put?

  • ZG U SRCU 02.10.2019.

    Na koju foru je ovaj ministar to samo Plenković zna. Dobar je ko i naše gospodarstvo. Baš su se našli, krpa, zakrpu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare