To je to što me zanima!

Horvatinčić odustaje od projekta 'Cvjetni prolaz'?

Odlučio sam - nitko me više neće reketariti: 99 posto sam siguran da odustajem od projekta Cvjetni trg, rekao je poduzetnik Tomo Horvatinčić.
Vidi originalni članak

Nakon svega što mi se događa, bez imalo podrške institucija, ozbiljno razmišljam o odustajanju od projekta “Cvjetni prolaz”, dodao je Horvatinčić. Kao razlog odustajanja od projekta na zagrebačkom Cvjetnom trgu, vrijednog 150 milijuna eura, u razgovoru za Večernji list navodi reketaše i antipoduzetničku klimu u Hrvatskoj.
- Ne boli poraz, nego kad vidim od koga sam izgubio: od ulice, bukača, neradnika i "lažnjaka" koji rade za svoj privatni džep, dodao je Horvatinčić. Više od 50.000 ljudi potpisalo je peticiju protiv njegova projekta na Cvjetnom trgu.
- Navodnih 50.000 potpisa dobiveno je "kvarnim" i "proračunatim" pitanjem: "Da li ste protiv devastacije Donjeg grada?" sa čime će se svatko dobronamjerno složiti, komentirao je Horvatinčić negodovanje građana. Na pitanje kome bi projekt prodao rekao je da možda Rusima, Arapima ili Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • registrirana 31.03.2008.

    ...i sad će nam sigurno petrinjakica nekaj napraviti na cvjetnom... od kaugume... obzirom da već 40 godina radi, a nije napravila niš...

  • cvjetak zanovjetak 31.03.2008.

    Nikako nije dobro da Horvatinčić odustane zbog bagre koja je organizirala javni linč bez osnove i pokrića! Čovjek ima lovu i ne znam zašto ga spriječiti u namjeri da uljepša Cvjetni trg??? Zbog nečijih privatnih interesa, pretpostavljam........... PRESTRAŠNO I PRESRAMOTNO

  • Kakma 31.03.2008.

    Dokaz jedan vise,da nista ne ide u Hrvatskoj bez podmazivanja.Bravo srednji vijek se veseli,Zagrebcani idete velikim koracima prema njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare