To je to što me zanima!

Horvatinčiću prijeti bankrot? Luksuzni stanovi zjape prazni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
REKORDNI DUGOVI: Iako je u gradnju uloženo 108 milijuna eura kroz kredite Hypo banke i njezinih povezanih društava, zbog loše prodaje krediti još nisu vraćeni
Vidi originalni članak

Četiri godine od otvorenja kontroverznog projekta Cvjetni Tomislava Horvatinčića u Zagrebu pola luksuznih stanova još stoji neprodano.

Iako je u gradnju uloženo 108 milijuna eura kroz kredite Hypo banke i njezinih povezanih društava, zbog loše prodaje krediti još nisu vraćeni. U godinu dana Horvatinčić mora vratiti 716 milijuna kuna.

Zasad je prodano 25 stanova, odnosno tek polovica. Dva stana vrijedna milijun eura kupio je Zdravko Mamić.

>>> Cijelu priču pročitajte u utorak u tiskanom izdanju 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 176

  • IvanKihak 26.05.2015.

    Mislim da je priča žalosna ! Jer kada su u financijskim problemima ljudi poput njega mi ostali možemo samo sjesti i plakati !

  • Satruncica 26.05.2015.

    Čekajte malo...Zašto o ovom ubojici pišete kao o nekolm biznismenu. Što je sa suđenjem za smrt Talijana? Potkupio je i sud i suce i svjedoke... koga briga za stanove, gdje je pravda?

  • Drago Nikolić 26.05.2015.

    Čitam novine i ne vjerujem! Kakav god bio Horvatinčić, neupitno je da je napravio veliku stvar za Zagreb. Digao kredit? Zaužio se? So what? Čovjek je poduzetnik i odlučio je napraviti nešto u ovoj našoj državi u kojoj ne smiješ ni pomisliti napraviti dobar projekt, a da odmah nisi lopov ili poltron. Možda bi nam bilo svima bolje da je više investitora i dobrih ideja i projekata. Lako je nama pljuvati sa kauča. Treba zasukati rukave i skupiti hrabrosti, a onda sa pokrićem govoriti o drugima

Komentiraj...
Vidi sve komentare