To je to što me zanima!

Hrabra djevojčica (13) izvukla se iz ralja velike bijele psine

Pravo čudo: Australka Kirra-Belle Olsson preživjela je napad morskog psa koji joj je, dok je surfala na dasci kod plaže Avoca, u maničnom napadu izgrizao noge
Vidi originalni članak

Kirra-Belle Olsson (13) surfanje na plaži Avoca Beach sjeverno od Sydneya umalo je platila životom.

Australska tinejdžerica jedva je preživjela borbu s morskim psom, koji joj je odgrizao dio gležnja.

Fotografije ugriza objavila je na internetu. Prijatelji i rodbina hrabroj tinejdžerici u znak potpore ostavili su na stotine internetskih poruka na njezinoj stranici. U jednoj piše: "Nosi ožiljak kao značku časti".

Vrsta morskog psa koja je napala djevojku nije identificirana, no sumnja se da je mlad i dug oko metar. Australske plaže od 2000. bilježe sedam smrtonosnih napada velikog bijelog.

U Jadranu je do sada zabilježeno devet napada velikog bijelog. Posljednji put u listopadu 2008. kod Visa je napao slovenskog ronioca, koji je preživio.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • vjeverica29 19.10.2014.

    Sad se neki tu prave pametni a vidjela bi ja vas da je vase to dijete u pitanju!!!

  • TomislavValjak_1 19.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SAM TE GLEDAM 18.10.2014.

    Vidim raznorazne debilne odgovore, pa vas gospodo moja pitam kako bi ste se vi osječali da ste na njenom mjestu, ili kako bi se osječali da je tako neko vama drag u pitanju???

Komentiraj...
Vidi sve komentare