To je to što me zanima!

Hrabra zaštitarka: Zaskočila je razbojnika i spriječila pljačku

Nešto prije 20 sati u petak, u Ulici Božidara Magovca u Zagrebu je u trgovinu upao naoružani muškarac kojem je planove pomrsila zaštitarka koja je u tom trenutku osiguravala objekat.
Vidi originalni članak

Muškarac je u trgovinu ušao naoružan nožem, s namjerom da ukrade novac. No, vrlo ga je brzo zaskočila zaštitarka koju je uspio porezati, no to ju nije omelo u hrabroj intervenciji kojom je uspjela savladati razbojnika. 

Pokušaj pljačke inače se dogodio u jednoj od manjih Konzumovih trgovina koje već neko vrijeme čuvaju zaštitari. 

Ovo inače nije bio prvi pokušaj pljačke u petak u Zagrebu. nekoliko sati ranije u poslovnicu Pošte u Krešićevoj je ulici ušetao muškarac i uz prijetnju vatrenim oružjem odnio nekoliko tisuća kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Blllack magic 07.03.2017.

    Koza za 3 tisuce kuna riskirati svoj zivot. Ja se divim svakom pljačkašu koji uspije opljačkati banku. Kad ovi iz vlade mogu pljačkati narod nekakvim dnevnicama i to ohoho. Dabogda bilo čim vise pljački.

  • njuska70 25.02.2017.

    Jadni ljudi prisiljeni su na pljacke kad nema nista nema posla i slabo placeno a i ministri pljackaju i kradu pa nikome nista

  • just-4-fun 25.02.2017.

    a je vam tekstić... riječ "inače" totalno nepotrebna u rečenici.. da bi sljedeća počela opet sa "inače"... dakle, pune tri rečenice.. stvarno moraš biti spec talentiran za ovak nešto

Komentiraj...
Vidi sve komentare