To je to što me zanima!

Hrabro ili glupo? Skočio je na leđa pljačkašu s mačetom

Slučajni prolaznik skočio je na pljačkaša koji je trenutak ranije u Londonu opljačkao draguljarnicu. Policija je uhitila jednog od trojice pljačkaša i zaplijenila mačetu
Vidi originalni članak

Slučajni prolaznik skočio je u četvrtak na pljačkaša koji je trenutak ranije u Londonu opljačkao draguljarnicu. 

Iako je pljačkaš u ruci imao mačetu, prolaznik mu je naskočio na leđa i pokvario mu plan da se popne na moped koji je vozio njegov kolega. No brzo je sa sebe otresao 'uljeza' i nastavio bježati. Drugi prolaznik počeo ga je slijediti, no brzo se predomislio.

U međuvremenu je netko obavijestio policiju o pljački te su u obližnjem parku uhitili jednog od trojice pljačkaša. Druga dvojica su još u bijegu.

Do draguljarnice su se dovezli na mopedima te su čekićima razbili izlog i pokupili nakit. Nitko nije ozlijeđen u pljački, javlja BBC.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • El Tractor 14.02.2015.

    I jedno i drugo, svaka čast!

  • sena2 25.01.2015.

    Ajde ne lupetajte gluposti..Glavni problem u Hr. su premale place i previsoke cijene ne samo prehrane nego svih energenata tipa struje i vode...Nema logike da je hrana jeftinija u Italiji i Sloveniji nego u Hrvatskoj tako da ne baljezgajte..Nebi ni meni bilo lose da mi je placa ostala ko prije 3 godine 5 do 6 milja kN,a SAD mi je pala na 3 000 pa da te ja pitam kako dalje a dvoje djece u školu ide',a prirez digli,a hrana poskupila,a svake godine nove knjige jer se promijenila povijest hr. pa treba štampati nove knjige...Vjerujte ja svaki dan kopam da idem van radit ,jer ne mogu se vise pokrit sa plaćom a i ja i žena radimo(radi u trgovini)

  • user_140683 24.01.2015.

    Opljačkane stveri su i tako osigurane, a ovaj prolaznik je riskirao glavu. Vlasnik draguljarnice mu vjerojatno nije rekao ni hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare