To je to što me zanima!

Hrastovu smanjili kaznu za ubojstva, bio je neubrojiv

Bivšeg specijalca Mihajla Hrastova (47) Vrhovni je sud u srijedu pravomoćno osudio na 7 godina zatvora. Kznu su mu smanjili za jednu godinu
Vidi originalni članak

Bivšeg specijalca Mihajla Hrastova (47) Vrhovni je sud u srijedu pravomoćno osudio na sedam godina zatvora. Kaznu od osam godina, koju je dobio za ubijanje 13 vojnika JNA na Koranskom mostu, smanjili su mu jer je tada bio smanjeno ubrojiv, prenosi Index.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • karter 28.01.2010.

    Toga dana još nije rat ni počeo u Karlovcu. Kao prvo, nije bio sam, bilo ih je 5. Na radiju su puštali obavijest da je zabranjen promet preko mosta osim , kamionima mljekare, tamošnjem stanovništvu, i vjerovali ili ne, vozilima jna. Poslije toga dana, naravno, vozila jna više nisu vozila. I kupališna sezona je za tu godinu završila, iako je bilo lijepo vrijeme još dugo.

  • konjica 28.01.2010.

    Taj čovjek je tada bio sam na mostu i branio svoje.....nitrone komentiraj Vočin ,Škabrnju ,Vukovar.....popis četničkih zločinaca i udbaša imaš na :necenzurirano .com....prilike za domoljublje kao u prići.

  • user_36809 28.01.2010.

    kao prvo,kakva je to samoobrana od 13-tero ljudi...??? a kao drugo, ako je tad bio neubrojiv sta je sad svecenik??? pa sused mi za kradju zenskih torbica dobio skoro duplo vecu kaznu... i takav ce izac van,sjest za volan auta otic do banke po mirovinu od 13 ooo kn,u stanu od 90 kvadrata rucat lungic sa pistoljem za pasom--- a za to je uracunjljiv?

Komentiraj...
Vidi sve komentare