To je to što me zanima!

Hrebak oštro o Penavi: Njegove su izjave rubno terorističke

Nadam se da sada svi vide koja je uloga liberala u vladajućoj većini. Upravo smo mi prava brana sve snažnijem rastu desnog radikalizma i ekstremizma, poručuje koalicijski partner HDZ-a, Dario Hrebak (HSLS)
Vidi originalni članak

Čelnik HSLS-a i koalicijski partner HDZ-a, Dario Hrebak, obrušio se na Ivana Penavu, zastupnika Kluba Domovinskog pokreta, zbog izjava nakon stravične pucnjave na Markovu trgu, u kojoj je stradao policajac. U ovakvom okruženju, naglasio je, Penavine izjave smatra rubno terorističkim. 

NAJAVIO I KOLONU SJEĆANJA Penava o pucnjavi: Ljudi drže oružje jer ne vjeruju sustavu

- Nadam se da sada svi vide koja je uloga liberala u vladajućoj većini. Upravo smo mi prava brana sve snažnijem rastu desnog radikalizma i ekstremizma, koji dolazi od određenih političkih opcija koje hvataju svoje glasove na tom polu, glasove svih onih koji žele nasilje i porast ekstremizma - poručio je Hrebak pozvavši sve da zamisle kako bi to bilo da Vladu vode Karolina Vidović Krišto i Penava u okruženju u kojem se gotovo dnevno događaju napadi na novinare, na članove Stožera i institucije. 

- Zato cijelo vrijeme govorim zašto je važno ovakvih 76 ruku, zato što ovakvih 76 čine liberali, klubovi manjina koji se zalažu za toleranciju, međusobni dijalog i sasvim drugačiji smjer od onog koji smo vidjeli s plinskim bocama. Novi smjer smo uspostavili u Varivodama, Kninu, Gruborima, što je jasno vidljivo iz premijerovih jučerašnjih izjava koje apsolutno podržavamo. Okrenuli smo novi smjer i bavimo se novom, demokratskom Hrvatskom, uspostavljenoj na toleranciji, miru i suživotu. To je smjer koji želim i Hrvatska kakvu ću sigurno podržavati - rekao je čelnik i saborski zastupnik HSLS-a.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ARMADA10 16.10.2020.

    Imaaa li oni o nečem pametnijem provoditi politiku ?????

  • sosed 16.10.2020.

    dali se taj lik javljao kad je plenki branio gabiku ,kuščeviča itd

  • Now go home and get your"s fuckin shine box! 15.10.2020.

    Nevjerovatno kako vlast žele okrenuti ovo u svoju korist!!znaci prepisati onom klincu teroristički čin..strašno!!On je to učinio iz nemoći i robovanjem(radio za sitne novce)..bez ikakve perspektive u okruženju i tražio odgovornost vlasti..medjutim naravno na kriv način!Ali vlada se ogradjuje i govori da nisu za ništa krivi!upravo suprotno!za sve sto se dešava u drzavu su krivi i odgovorni!!i za smrt toga djeteta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare