To je to što me zanima!

Hrelja je potvrdio: Božo Petrov premijer, Milanović šef Sabora

Silvano Hrelja je komentirao i mogućnost povratka Domoljubne koalicije za pregovarački stol. Kaže da su u tom slučaju vjerojatniji novi izbori nego dogovor
Vidi originalni članak

Silvano Hrelja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika, potvrdio je u ponedjeljak novinarima da je u nedjelju navečer između koalicije Hrvatska raste i Mosta nezavisnih lista dogovorena podjela dvije funkcije. Kako je rekao Hrelja, Božo Petrov bit će premijer, a Zoran Milanović predsjednik Hrvatskog sabora. 

Uz to, Hrelja je komentirao i mogućnost povratka HDZ-a za pregovarački stol. Napomenuo je da su u tom slučaju vjerojatniji novi izbori nego dogovor.

Na upit novinara kako to da je Zoran Milanović promijenio mišljenje i ipak potpisao prijedlog Mosta o tripartitnoj Vladi, Hrelja je jednostavno rekao da je 'svima cilj ne ispasti iz igre'.

Idi na 24sata

Komentari 328

  • Žalosna-sova 26.12.2015.

    "Hrvatski novinari Ivan Hrstić, Tomislav Klauški, Siniša Kovačić, Saša Leković, Karolina Vidović Krišto i Jure Vujić: Nestanak 16 milijardi kuna u DUUDI-ju afera je nad aferama, a o tome se šuti! Na tribini Hrvatskih novinara i publicista otvorena je tema zašto u četiri godine još uvijek aktualne vlade vlasti nije otvorena ni jedna velika afera SDP-ove koalicije, a kad je potkraj mandata Državna revizije otkrila da je nestalo 16 milijardi kuna u Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom (DUUDI), to je plasirano kao obična vijest da bi za tri dana bila zaboravljena. “To je afera svih afera, to je hrvatski Watergate koji ne bi trebao silaziti s naslovnih stranica novina, morao bi biti udarnim vijest u televizijskim dnevnicima, a kod nas kao da se ništa nije dogodilo”, misle hrvatski novinari. Spomenuto je i da je premijer odmah morao zatražiti istragu, a DORH reagirati isti dan i krenuti tragom navoda Državne revizije o nestanku 16 milijardi kuna. Zanimljivo je da u izvješću Hine s tribine HNiP-a ta tema uopće nije spomenuta."

  • Oldman Surehand 22.12.2015.

    Slično je bilo i ljeta gospodnjeg 2000. Budiša je progutao mamac kojeg mu je ponudio Račan. Nadao se da će postati predsjednik. I onda je cijela Hrvatska glasovala za Mesića ne bi li kaznila izdajicu. Na žalost prevarili smo se i na vlast postavili još veću izdajicu. Danas je za Božu Petrova biti ili ne biti. Ili će se pridružiti Mesiću i Budiši ili će ostati neokaljan. Vrijeme će pokazati sve kako bude više odmicalo. Tko zna kako ćemo ga pamtiti za 10, 20 godina?

  • svanuće 21.12.2015.

    Sad čekaju Karamarka da pogazi ono što je rekao i da se vrati ,pa užas i djeca bi se već dogovorila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare