To je to što me zanima!

Hrga od plaće daje 7000 kuna za pomoć potrebitim obiteljima

Savjetnica predsjednice Kolinde Grabar kitarović imat će plaću od 16.571 kuna netto. Među imovinom koju posjeduju ona i suprug prijavila je dva stana u Zagrebu te kuće u Bjelovaru i Nerezinama
Vidi originalni članak

Mirjana Hrga je krajem prosinca imenovana savjetnicom predsjednice za strateške politike, odnose sa Saborom i Vladom. Nekadašnja novinarka predala je imovinsku karticu saborskom Povjerenstvu za sprečavanje sukoba interesa, javlja tportal.

 U njoj je navela kako će na Pantovčaku primati neto plaću od 16.471 kunu. U napomeni je navela kako se odriče dijela plaće.

NOVOSTI NA PANTOVČAKU Mirjana Hrga postaje Kolindina savjetnica za strateške politike

- Od plaće neto iznosa 16471,21 kn, a počevši s isplatom plaće za veljaču 2019., za potrebe dviju potrebitih obitelji, putem trajnog naloga a na mjesečnoj razini, izdvajati ću 7000 kn za trajanja svojeg mandata - stoji u napomeni u kartici.

Među imovinom koju posjeduju ona i suprug prijavila je dva stana u Zagrebu te kuće u Bjelovaru i Nerezinama, automobil i brod.


 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 05.02.2019.

    Kapa do poda

  • 05.02.2019.

    Da nam se umili....ne padamo mi vise na to. Za to vrijeme imamo jos na grbaci i onog sto je dibio otkaz pa tako cemo 6 mjeseci mislim placati dvoje ni za sto.

  • OS_LEGA 05.02.2019.

    Dobro je biti novinar, dvije kuće pa dva stančića,,, nije to loše zanimanje koje nije korumpirano,podlo itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare