To je to što me zanima!

HRT je objavio natječaj: Traže 20 novinara na neodređeno...

U natječaju objavljenom na mrežnim stranicama HRT-a navodi se i pripravnički staž od jedne godine uz obvezno polaganje pripravničkog ispita...
Vidi originalni članak

Hrvatska radiotelevizija (HRT) objavila je javni natječaj za dvadeset novinara suradnika (pripravnika) na neodređeno vrijeme te je pozvala sve zainteresirane da u roku od osam dana podnesu svoje prijave s dokazima o ispunjavanju traženih uvjeta.

Kandidati moraju imati visoku stručnu spremu, znanje jednog stranog jezika i trebaju znati raditi na računalu. Kao dodatna znanja, vještine i sposobnosti istaknute su komunikativnost, preciznost i temeljitost u radu, poznavanje i korištenje jezičnih normi u govoru i pismu te vozačka dozvola B kategorije.

U natječaju objavljenom na mrežnim stranicama HRT-a navodi se i pripravnički staž od jedne godine uz obvezno polaganje pripravničkog ispita, a svi kandidati se pozivaju da u svojoj prijavi prilože životopis, dokaz o državljanstvu i stručnoj spremi, potvrde o znanju jezika i informatičkom znanju te preslik vozačke dozvole.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 05.12.2018.

    Uvjeti?

  • škver 05.12.2018.

    I? Tko je izabran?

  • kontramrakukontrasili 05.12.2018.

    Kamatari s negledljivim programom

Komentiraj...
Vidi sve komentare