Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

HRT je objavio natječaj: Traže 20 novinara na neodređeno...

U natječaju objavljenom na mrežnim stranicama HRT-a navodi se i pripravnički staž od jedne godine uz obvezno polaganje pripravničkog ispita...

Foto: Robert Anic/PIXSELL
8 komentara

Hrvatska radiotelevizija (HRT) objavila je javni natječaj za dvadeset novinara suradnika (pripravnika) na neodređeno vrijeme te je pozvala sve zainteresirane da u roku od osam dana podnesu svoje prijave s dokazima o ispunjavanju traženih uvjeta.

Kandidati moraju imati visoku stručnu spremu, znanje jednog stranog jezika i trebaju znati raditi na računalu. Kao dodatna znanja, vještine i sposobnosti istaknute su komunikativnost, preciznost i temeljitost u radu, poznavanje i korištenje jezičnih normi u govoru i pismu te vozačka dozvola B kategorije.

U natječaju objavljenom na mrežnim stranicama HRT-a navodi se i pripravnički staž od jedne godine uz obvezno polaganje pripravničkog ispita, a svi kandidati se pozivaju da u svojoj prijavi prilože životopis, dokaz o državljanstvu i stručnoj spremi, potvrde o znanju jezika i informatičkom znanju te preslik vozačke dozvole.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message